Търся: PHP програмист за поддръжка на текуща и изграждане на нова CRM/ERP система

Nambawan

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Търсим PHP програмист за поддръжка на текуща и изграждане на нова CRM/ERP система с MySQL база данни, както и поддръжка и разработки по други наши проекти. Имаме онлайн магазини, повечето от тях са къстъм разработки (PHP, Smarty, Symphony etc.). ERP системата е писана на ZEND Framework. Търсим отговорен човек, постоянно ангажиран дългосрочно. Може да се договорим и за дистанционна работа ( Home office ). Важното за нас е човека да е ангажиран с нас като фирма и да се виждаме по два пъти в седмицата.
 
Здравейте,

За София става въпрос. Ако сте заинтересован може да се чуем или да ви изпратя подробности.

Поздрави

Аз също бих желал повече подробности на ЛС, както и заплащането, за което попитах. :)
 
200 - 300$ на час ако сте съгласни.
Моля да пратите подробности на лично съобщение.
 
200 - 300$ на час ако сте съгласни.
Моля да пратите подробности на лично съобщение.
300$ на час ни е прекалено евтино, търсим нещо за поне 500$ на час..... Надявам се, че е било грешка и сте добавили по една нула зад цената....
 
CRM/ERP системи... цената дори е малка :) която съм предложил.
Ако ще правиш продукт който ще ти движи бизнеса ще си платиш, няма как да минеш тънко защото вече съм срещал една дузина хора все Българи разбира се, искат да им пиша ERP система за 1000 лв но да е същата като microsoft dynamics.... после те ще я продават на други хора или ще управлява техният бизнес. Не знам каква "ERP" система имате но най-вероятно е по вашият метод на работа и не е по стандартен. Като не харесвате цената не вземате услугата и вземате нещо по криво ляво и се мъчите с него както правят всички които искат да минат: Ей тука ако може това но да е безплатно и качествено.

Все пак успех с намирането на човек.
 
Последно редактирано:

Горе