PHP developer дългосрочно

Дискусията в 'Web Development' стартирана от Nambawan, Ноем 28, 2018.

 1. Nambawan

  Nambawan Member

  Рег.:
  Юли 18, 2012
  Съобщения:
  66
  Харесвания:
  7
  Точки:
  8
  Здравейте,

  Търсим опитен PHP програмист. Изискват се също добри познания по jQuery и AJAX. Ние сме голяма фирма с няколко онлайн магазина, писани изцяло къстъм на PHP. Трябва ни човек на който може да разчитаме за допълнителни разработки, текущи проблеми и евентуално разработване на нова платформа след период от време.
   
 2. ТомаТ

  ТомаТ New Member

  Рег.:
  Септ 19, 2018
  Съобщения:
  4
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  Може ли повече информация, като позицията дистанционма ли е, работно време, заплащне. Занимавам се с разработката онлайн магазини и ERP системи. Работя с PHP, Javascript, AJAX, jQuery, MySQL, HTML5, CSS3.
  Email за връзка: tomaivanovtomov@gmail.com
   
 3. vasko_92

  vasko_92 New Member

  Рег.:
  Септ 15, 2010
  Съобщения:
  9
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Здравейте,
  представител съм на компания за разработка на софтуер и IT услуги. Нашата експертиза обхваща всички етапи от жизнения цикъл на разработката на софтуер: стратегията, бизнес анализа, проектирането и прототипирането до разработването, осигуряване на качеството, внедряването и поддръжката и поддръжката след проекта. Предлагаме Enterprise, Mobile (Native iOS & Android Development, Cross-Platform Mobile Development), Web Development, E-Commerce, Cloud Accelerated Software Solutions. Допълнително бих могъл да ви представя портфолиото от проекти и клиенти, с които сме работили (в това число и онлайн магазини на Magento). Разполагаме с екип с различни технологични умения, който се занимава и с outsourcing услуги. При интерес от ваша страна бихме могли да се срещнем и да ви разкажа повече за това, което можем да ви предложим.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice