PHP developer дългосрочно

Nambawan

Member
Здравейте,

Търсим опитен PHP програмист. Изискват се също добри познания по jQuery и AJAX. Ние сме голяма фирма с няколко онлайн магазина, писани изцяло къстъм на PHP. Трябва ни човек на който може да разчитаме за допълнителни разработки, текущи проблеми и евентуално разработване на нова платформа след период от време.
 
Може ли повече информация, като позицията дистанционма ли е, работно време, заплащне. Занимавам се с разработката онлайн магазини и ERP системи. Работя с PHP, Javascript, AJAX, jQuery, MySQL, HTML5, CSS3.
Email за връзка: [email protected]
 
Здравейте,
представител съм на компания за разработка на софтуер и IT услуги. Нашата експертиза обхваща всички етапи от жизнения цикъл на разработката на софтуер: стратегията, бизнес анализа, проектирането и прототипирането до разработването, осигуряване на качеството, внедряването и поддръжката и поддръжката след проекта. Предлагаме Enterprise, Mobile (Native iOS & Android Development, Cross-Platform Mobile Development), Web Development, E-Commerce, Cloud Accelerated Software Solutions. Допълнително бих могъл да ви представя портфолиото от проекти и клиенти, с които сме работили (в това число и онлайн магазини на Magento). Разполагаме с екип с различни технологични умения, който се занимава и с outsourcing услуги. При интерес от ваша страна бихме могли да се срещнем и да ви разкажа повече за това, което можем да ви предложим.
 

Горе