PHP to HTML

bad_boy

Member
Интересувам се за един сайт който е на php и искам някак да го направя на html. Има ли някаква програма която да преобразува php кода в html код?
 
bad_boy, зависи какъв е сайта. По принцип можеш да използваш някой mod_rewrite и да успееш. Потърси в G и ще намериш отговор на въпросите ти 8)
 
Да найстина не съм запознат с php, затова питам тук :) Става въпрос за последния сайт в подписа ми.
 
bad_boy, той е на безплатен хостинг, мисля, че няма как да го направиш това и второ, каква ти е целта с това от PHP=>HTML?
 
Ами казаха ми, че търсачките по лесно индексирали html отколкото php и затова исках да го направя на html
 
Нама такова нещо, съвсем друг е проблема. Става въпрос за имената на скриптовете. Когато имаш 1 index.php, който ти обслужва целия сайт. Тогава проблема на търсачката, и то ако даже може да се нарече проблем е, че просто името на файла не се връзва със съдържанието и следователно може да го rank-не малко по-надолу. ;)

А в твоя случай не е така, следователно не виждам причина да се тревожиш.
 
поговори си с някой, който разбира от PHP, кажи му, че ти трябва с mod_rewrite да ти генерира статични имена на файловете, които са богати на ключови думи. Ако те гледа тъпо - отиди при следващия. Ако не - договорете се за справедлива цена и се наслаждавай на резултатите. Между другто има и готови генератори в интернет, само че не са добри, защото правят имената твърде дълги. А и така или иначе ти трябва PHP програмист, който да ти пренапише CMS-а, така че да използва новите линкове вместо старите.
 

Горе