PPC+ CB = Сигурен профит?

Дискусията в 'Пари от Интернет - Make Money Online' стартирана от ReminD, Дек 17, 2010.

 1. ReminD

  ReminD Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 22, 2008
  Съобщения:
  6,296
  Харесвания:
  1,227
  Точки:
  113
  Някой има ли ЛИЧНИ наблюдения, които са следствие от експеримент, дали наливането на пари в CB продукти чрез PPC има възвръщаемост поне +120 процента? И как става промоутинга? Чрез лендинг пейдж , блог, мейли ( от листата ти в лендинг страницата ) или някакъв друг метод.
  пс : говорим за продукти, които имат голям конверт.
   
 2. HaRRo

  HaRRo Active Member

  Рег.:
  Юни 6, 2009
  Съобщения:
  694
  Харесвания:
  97
  Точки:
  28
  Професия:
  BlackHat Programer
  Място:
  Tampa,FL
  Попринцип всичко там е сплит тест. Харесваш си 3-4 ниши, правиш им по x3 pages и за всяко по много Ads(с малки разлики, title, keywords..) и после само зяпаш кое ще конвертва :)
  direct linking неможеш, трябва ти landing page, може някой page от блог, а най добре е да са към landing page s opt-in(aweber или нещо друго)

  И сега 1 пример :)
  Ниша: например "acne"
  1.Правиш 3 Landing Pages( domain.com/LP1, domain.com/LP2...) и ги пускаш да rotate-ват, за да следиш конверсията
  2.3-те LPs трябва да са кратки и ясни(все пак целта е да им вземем емейлите само) и с малки разлики(в цвета, title, може 1-2 да имат видео, exit-pop-up....) и в LP трябва да им обещаеш нещо, напр.- 7 Secret strategies for curing acne....
  3.Правиш много campaings/ad groups/ads в адвордс(или др ppc) със различни title, desc, keywords.. и ги следиш и което не конвертва го махаш и на негово място правиш подобен на тоя ad дето конвертва.
  4.Ако е някое PPC като на goo*le, ще гледа QS(quality score) - тука има много фактори, няма да ги обчснявам, като цяло - CTR, domain PPC history, adwords account history, направи си - about, terms, PP, disclaimer, contact us...pages; title,domein на твоя LP, да са подобни като на ppc ads(може за домейн- Domain.com/Acne-Treatment)
  5.keywords - ползвай само buying keyword (а не info keywords) - cost, review, bonus, buy....etc + Product name keywords (имена на големи брандове или продукти от CB или CPA) ако е позволено
  6.Split test.Split test - rotate-ваш всичко (LP,ads,keywords,niche) и което конвертва него оставяш
  7.Като си събрал optins пращаш им x1-2 пъти на седмица различни продукти(има достатъчно много в CB,CPAs за acne. и тука пак Spli test :)) и x1-2 нещо ползено- статиа, ебоок, фрее нещта за да са доволни и да останат в newsletter-a ти.
  8.След 1-2 месеца като си ги спамил до дупка хората, намери JV parners(в гоогле, форуми...всякви саятове в нишата акне с optins) и "менкаш" листове. Например натрупал си 5к оптинс, даваш твоите 5к на друг, той дава 5к от неговите и вече имаш 10к, менкаш с още 10 души и листата стнала 100к+(има ко да спамиш) :)

  С друг метод почти винаги ще си под 100% ROI, следвай това написаното горе и в 95% ще си на 120%+ROI(а защо не 10К+%, ako си менкал с хубави листи)

  това е накратко :)
   
  coolice, xopacuo и ReminD харесват това.
 3. B0xER

  B0xER New Member

  Рег.:
  Окт 2, 2017
  Съобщения:
  5
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Пол:
  Мъж
  Мнооого стара тема, но да не почвам нова. Имам 2 въпроса:
  1) Някой наскоро регистрирал ли се е в Clickbank? Аз се пробвам, но ми връща:
  Unfortunately, we cannot offer you an account at this time. Regrettably, we are unable to make any exceptions.
  Писах на customer support - бил съм вдигнал много флагове, но не искат да ми кажат какви и не може да ме регистрират. Не знам как съм ги вдигнал тези флагове, никога не съм бил техен клиент, нито съм правил affiliate advertising. Опитах през прокси с адрес в Америка - също ме отхвърли.
  Някой наскоро да е решавал този проблем?

  2) Имам списък с 10к имейла на хора от Филипините, които са закупували Health продукти (имам го разделен и по събнисши). В смисъл, хората не само са заинтересовани, а са и платежоспокобни и склонни да купуват онлайн. Но са купували от дисплейна реклама (не имейл)
  Но тъй, като не съм правил имейл маркетинг до сега и списъкът ми не е органично събиран, чрез Optin с подарък, за тези хора съм чужд. Каква имейл стратегия ще ми препоръчате?
  Мислих за няколко:
  а) Правя проста блог страница с няколко информативни статии. Пращам им 1 имейл с връзка към полезна информация на блога (ще мога да разбера колко от тях са заинтересовани). 2-3 седмици повтарям процедурата. След това качвам 1 продуктово ревю на блога и имейл с връзка до ревюто (или директно връзка към офертата, не знам)
  б) Не правя блог, а само прости LPта на оферти и ги разпращам (малко спам начин според мен) на списъка периодично.
  Или да ме посъветвате за друг начин?
  Мерси
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice