PR5 линк за 4 месеца за тези, които ми намерят правилните хора

zaekyt

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Трябва ми някакъв начин да контактна колкото се може повече дистрибутори на млм компании в България. Изчерпах всички нормални опции и затова предлагам:

Който ми даде контакти на човек, който се е занимавал или се занимава с мултилевъл (млм, мрежов) маркетинг... (Oriflame, Avon, LR, Herbalife, FM Group, Aquasourse, Green Master, Vision, Tiens, Zepter и други компании, без Forever Living Products само)

и човека хареса предложението на mrejov.net и извърши действие (действието е да се регистрира безплатно)...

Получавате пр5 линк за 4 месеца към ваш сайт по избор. Ако успеете да ми намерите 2,3 такива, получавате 2,3 линка :)

Пращайте ми контактите на [email protected], препоръчително заедно с име, инфо или някакъв друг начин да не объркам неговата регистрация с други, за да не си изпуснете премията.

Който получи линк ще пиша в темата.

От: PR5 линк за 4 месеца за тези, които ми намерят правилните хора

т.е. ако ти намерим някой дистрибутор от следните компании ще получим линка така ли?

p.s. Какви са нужните инвестиции, защото това с безплатното в България ...надявам се на честен отговор от твоя страна, защото не искам да се излагам пред хората,които евентуално ще ти препоръчам.Те може и да са склонни на малка инвестиция, но е важен размерът й, ако трябва ми пиши на лс.

Последно редактирано:

Продавам линкове с висок ПР (4-5-6) на добри цени!
Дай ми цени за линковете и кажи на каква тематика са сайтовете

Ако дистрибуторът се регистрира в моята компания (което е 100% безплатно до 31 декември, без уловки, нито има някакви разходи после), тогава получаваш линк. Дали ще е активен или не после не може да гарантираш, затова не е от значение за теб - получаваш си линка, ако човекът излезе несериозен, аз губя.

Подчертавам обаче, че става въпрос за лични ваши контакти, а не да ми изровите първия контакт от сайт за обяви или където и да е в Интернет - това съм го направил отдавна :) Само ваши познати и познати на познати (ако ви се занимава).

@ThinkFast - имам сайтове и страници на всевъзможни тематики, пиши ми какво искаш на ЛС.

Последно редактирано:

Горе