Quick View плъгинче за WooCommerce от Webselo

webselo.com

Active Member
Привет,

Представяме Ви плъгинче за WooCommerce, Quick View, с което, при изглед продуктова категория и кликване върху бутона за "Бърз Преглед", можете предварително да изведете информация за продукта, бързичко, без да е нужно да сте влезли в самия продукт.

Това е то :) Скоро ще го пуснем за сваляне и в сайта. Колегите програмисти доста се постараха - плъгинчето се подготвя с още интересни възможности.

Благодарим Ви!

http://prntscr.com/ld3l0e
http://prntscr.com/ld3l4j
http://prntscr.com/ld3l8t

Това са снимчици от продукта.

Поздрави,
Кико
webselo.com
 
"Представяме Ви" - къде го представяш? Не виждам къде е
Един ред код ще покажеш ли от великите плъгини или ще си постваме скрийншоти? Каква е идеята на тея теми, като един ред код не представяш, което ме навежда на мисълта, че или сте копи пейстнали всичко, или е толкова грозно написано, че няма нужда да се показва и вероятно няма и да го одобрят в wp директорията. Би ли просветлил каква е целта на тея теми?
https://bg.wordpress.org/plugins/woo-quick-view/
https://plugins.trac.wordpress.org/browser/woo-quick-view

Да видиш как се прави - плъгина е в директорията на wp, има си code base, има support, има и демо за да види човек какво представлява.
 
Последно редактирано:
Уважаеми колега ReminD, по-горе представих новосъздаденият продукт, а някои от възможностите му са видими чрез изображенията.

Тези продукт, засега, ще бъде достъпен за настоящите и новите ни клиенти, а на даден етап ще бъде и публично достъпен.

В WordPress директорията вероятно няма да ги качваме, защото не е това позиционирането ни.

Нека да припомня, че ние сме маркетингова фирма и продуктите, които разработват програмистите ни, пряко касаят маркетингови проблеми, които сме решили за свои клиенти. Този продукт е пример за такова решение. Същото е и с предходните разработки - Google Dynamic Remarketing DYNX, Quick Order, ROI & LTV Calculator.

Моля обърни внимание насочеността на тези продукти - всичко е с цел вдигане на конверсии.

Благодаря ти за оставения коментар.
Впрочем, прозвуча ми като заяждане - ако е такова, бъди свободен да го изразиш в съответните теми, които пускам и участвам.
С удоволствие ще отговоря при възможност. Приканвам те да оставяш коментарите си във всички нови теми, защото са градивни и подпомагат развитието ни.

Благодаря ти.

Поздрави,
Кико
 
Ти си знаеш твоето... Какъв е смисъла да се пуска тема за нещо, което дори не е публично достъпно? Има една камара подобни плъгини, как се прави - пусни тема като е публично достъпно, обясни какви функционалности различни има от досегашните такива, поясни защо плъгина е по-добър от другите и т.н.. Занимаваш се с маркетинг, пък не можеш да представиш един плъгин както трябва. Ами аз където работя, да взема всеки ден да пускам теми, какви функционалности съм направил днес например по API-то, което потдържаме и по бек енда? Ей така просто да известявам хората, нищо че ще е само със скрийншоти.
Такива съобщения по-добре си ги пускай на мейл на субскрайберите, не мисля, че някой го ени какво си правил на клиенти, след като не е публично и гледаме само скрийншоти, да не говорим че плъгините не решават никакви проблеми, има такива съществуващи, а ти изобщо не благоволяваш да обясниш с какво този плъгин е по-добър например от този който линкнах в началото.
И това с "програмистите ни", моля те... Ясно е кой е кодил тея "плъгини". Колко програмисти имате наети?
 
Последно редактирано:
Здравей! Интересно ми е тези скрийншоти от реален проект ли са и от листинг страница на продукт как се стига до продуктова страница? Също този бутон с количката на листинг страница на продукти каква функция има?
 
Здравей! Интересно ми е тези скрийншоти от реален проект ли са и от листинг страница на продукт как се стига до продуктова страница? Също този бутон с количката на листинг страница на продукти каква функция има?
https://bg.wordpress.org/plugins/woo-quick-view/ Просто използвай това
 

Горе