Real Estate affiliate?

naskobg

Well-Known Member
Някои да знае някоя програма за Недвижими имоти която да рекламирам и да продавам продуктите й?Търсих но такава не намерих..Намерих но с малко research и се оказа че тези продукти се котират наи добре на запад .нямат интернационален интерес.Въобще всичко ще е свързано с Real Estate и да се изкарват някакви пари..всички препоръки са добре дошли:)
Благодаря предварително.
 
vitohol каза:
Неразбрах за България ли става дума? Щото международно има много.
за навън става дума. Знам че има много но кои плащат и кои не..не се знае.ако някои знае да казва..Щото да чакам със всеки дали ще стане си е доста губене на време.
 
Значи, моят съвет е да се регистрираш във affiliate networks, като CJ.com или ShareASale.com или LinkShare.com.

От всичките получавам кинти всеки месец и най-ми харесват ShareASale -може би затова, че там ми потръгнаха нещата първо, може би затова, че сам си свикнал с тях. Но най ме кефи че линковете имат закономерност и може да си създавап автоматично линкове, а не както в другите да турсиш линковете като гламав.

LinkShare пък може да изгориш със някое плащане от специфичен мърхант, ако те не внесат пари, аз така сам изгорявал вече със $100.
Ако някой не внесе го махат, но последното плащане гори :)

Иначе другите изискват да внесат депозит и ако им свършат парите тогава минават ofline. CJ.com мерхантите им са малко по отворени и като видят от българия не удобрават. Е не всички де.

Аиде, направих ти цяло ревю. Сега ако имах и афилиате линк да ти го пратя ХАХАХА. Ама нямам за сега
 
Ей, ще падна от стола! Те стартират, менажират афилиейт програма на различни сайтове, така да го кажа. Те плащат, те отчитат, те са над всичко. Имат хиляди програми от който може да си избереш.

Можеш да им вярваш защото са независима част от веригата. Нещо като GenBucks, само че не за собствените си уебсайтове
 

Горе