Remove.bg

Wellco

Member
Здравейте!

Попаднах на сайта www.remove.bg . Както виждате домейна е .bg (български). Сайт с българско домейн разширение, мултиезичен, но без български език?
Някой от вас знае ли нещо за собственоста на сайта?

Решил съм до постна темата в този раздел, защото все пак е онлайн инструмент за уебмастъри.
 

w-seo

Active Member
Нарича се Домейн Хак - много готина идея! Лошото е, че приложението е безплатно само за изображения в ниска резолюция! Все пак, готино и вършещо работа, в определени ситуации, уеб приложение...
 

biaaro

Well-Known Member
Не го знам тоя изкуствен ли естествен интелект е, ама маха фона по добре и по бързо от мен. Баси добрия... :oops:
 

rujel

Active Member
Не го знам тоя изкуствен ли естествен интелект е, ама маха фона по добре и по бързо от мен. Баси добрия... :oops:
Виждал съм и приложение, което маха предмети, а не само фон. Снимка на каменист пейзаж с път през него, след което маркираш грубо пътя и след прилагането на действията виждаш само каменист пейзаж, но без следи от път.
С тази програма си играех преди време, като направиш квадратна мрежа и изрязах петно в нея. Ами не я възстанови като оригиналната, а нанесе рехаво отсечки в петното, като всяко беше или хоризонтална или вертикална...
 

M.I.6.

Member
А бе незнам за мрежи и квадратчета, но преди време имах един обект, на който трябваше да кача бели обувки на бял фон на поточна линия. Доколкото си спомням бяха около 500-600 модела х 6 снимки. С Lightroom-a ми се пикселизираха очите и като се прибирах вечерно време виждах бял Background по небосвода. Тогава се разрових по нета и от всичко, което открих само remove.bg успя да се справи отлично с премахването на фон на бял продукт. Единствения недостатък беше, че free версията беше лимитирана до няколко стотин изображения месечно, ако не се лъжа и резолюцията не беше от перфектните. Все пак за тогавашния момент беше най-доброто решение.
 

Горе