Revolut

Kiril

Active Member
Добре, че ни "светна"!
Андроид също я има тази възможност! Не знам от кога, но няма да се учидя ако са изпреварили Епъл с това (както се е случвало с други функции)
П.П. Не искам да разпалвам вечната война...
 

zoomaniak

Well-Known Member
Добре, че ни "светна"!
Андроид също я има тази възможност! Не знам от кога, но няма да се учидя ако са изпреварили Епъл с това (както се е случвало с други функции)
П.П. Не искам да разпалвам вечната война...
Споко - вярвам ТИ - но тука не видях никой Андроид гуру да описва ТЕХНИКАТА на защита............. а вярвай ми - при Ябълката е по-сложно и е 99% невъзможно да ми превземеш акаунта - дори при откраднат физически телефон.

Напров ти казвам, че 99% от Андроид потребителите - игнорират всички секюрити протоколи и не им се занимава да отключват с ирис и пинове или пръстови отпечатъци.

Поне такива са ми наблюденията.

А съм имал опити за хакване от Нигерия и т н...... дори на старият ми гмейл акаунт и ако не си подготвен - просто си заминаваш. Същото е и с всичко останало.

Щом Андроид фен потребител те предупреждава да внимаваш с този АП - сметай какво е нивото му на знания на ниво СЕКЮРИТИ протоколи.

А дали е докладвал бъговете - е друг въпрос.
 

iliqnktz

Active Member
Идвам да пиша и тук, но преди това да вметна към Маняка, само глупаците си мислят, че има 100% защита и невъзможни неща! :) И да вметна още нещо, защото Ейпъл са най-добрите, няма да ти показвам линкове от годините, колко тона информация и то лична на потребителите си загубиха от кражби наляво и надясно. Мисля че е време да спреш да рекламираш тази марка толкова агресивно, ако реално не печелиш процент продажба, защото всеки има глава на раменете си и, ако някой поиска мнение ще си пусне тема за съвети и т.н. Това, което правиш е абсолютно безсмислено, явно сте се жегнали от темата за марките, което е плашещо. Андройд си има сносни защити, който желае да ги ползва, а относно нивото на знания, ти изобщо не си прочел поста, но вече дълбаеш на сляпо? Пишете на изуст вече, предупредих да си пазят телефона физически и да не използват виртуални безплатни номера за такива приложения, мога да дам още десетки съвети, които всекидневно се пишат по хиляди пъти, не е нужно да си експерт за да се защитиш добре, както и на ябълката, така и на Гошко. Точка по този въпрос, ако искаш да дълбаем пускай една нова тема, ще ти пратя 20на линка примерно да ти чуя мнението, и за това колко пъти ги осъдиха по света, че са компания номер 1 на всички времена..

По темата

Само аз ли пратих 20 снимки за верификация на 20 различни вида светлини, писах на съпорта им в апп-а, на фейсбук съпорта им, даже звънях на номера им и се оказа автоматичен бот и накрая още чакам, ако докрая на деня не ми обърнат сериозно внимание им бия шута форевър. Направо съпорт НУЛА, даже МИНУС 1.. Явно 13 мп камера на стига, ще купувам Канон, нещо по-сериозно, може към 4к да се насоча не знам, просто тотално съм отвратен.


П.С: Маняк, относно това дали съм докладвал, първо не могат да ограничат използването на тези номера, второ пиша го в един най-големите форуми в България, за да го докладвам поне на сънародниците ми, по-голяма трибуна нямам. Поредната глупава фраза изръси.
 

Kiril

Active Member
Явно не могат да поемат целия трафик. Чета, че имат по няколко хиляди нови потребители на ден!

Налагало ми се е да задавам въпроси в чата и винаги са ми отговаряли до 5 минути, НО бях премиум! Сега не съм, но не е защото съм ги отписал, напротив!
 

Горе