SCI.SC

Affilliate

Member
Какво мислите за тази мулти левъринг систем доста е надеждна според мен затова се включих към нея.Добре,че беше роднина да ми прати покана иначе няма как да се регистрираш.Някой интересува ли се?
 
От: SCI.SC

Affilate ,като ти подарят бмв се снимай с него и си го сложи на аватар.
 
тези ще те завлекът помни ми думата...

много си надолу а се печели от продажба на бизнес център а не от продажба на карти ( а според доста закнодателства като освновния модел за печалба е от продажби на бизнес модела не от продажба на продукта / услугата си е пирамида)

а ето повече от любимата ми тема в инвестора :)
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=13527

На един рожден ден, стана въпрос за "от местопрестъплението Пловдив" и запознати с тези схеми ми показаха един отчет.Как са го взели не ми стана ясно де.
В отчета е за някаква жена под друг който друг е "награден" с БМВ и се каза, че това е едно от много печелившите разклонения в пирамидалната структура.
Та въпросната жена имаше в онзи момент( значи края на февруари тази година) приходи от малко 1200 лева на месец като за 6 месеца извадка имаше и 4000 лева на едно място но само веднъж, а останалото се въртеше над 1000 лева.
Когато човек се позагледа в отчета човек лесно може да установи, че тези пари ги взима заради това че има под нея над 270 човек а с карти и те постоянно и докарват
и БП. Интересното беше в една от графите в която се видя че от взима само 75 лева на месец от самите карти , като 90% от тези карти са навъртали оборот над 100 лев ана месец.
И като го видях това и ...
Така че си помислете преди да се включите , ако не са БП дали само с тези карти могат участниците в структурата да се издържат, както твърдят фараоните
 
От: SCI.SC

Не знам кой какви отчети и таблици е гледал, ама в годишния им финансов отчет няма помен нито от изплатени "милиони" под формата на възнаграждения, нито от BMW-та.

Като тръгне някой да Ви говори и спомене "печалба" още в първото изречение, багайте далеч или още по-добре - вие го подгонете.
 
От: SCI.SC

Интересно ми е към какъв тип хора е насочена тази измама , за мен това е 100% глупост но явно някой се връзва
загорели лелки,безработни,малоумници ... дайте малко светлина по въпроса
 

Горе