Seо Оптимизацията в днешно време v0.99

helf_php

Active Member
Здравейте, тука тея дни се замислям над някой неща относно сео-то.
Време е Google да върне стария алгоритъм, че повечето сайтове за нищо не стават. За пример влизам аз търся си нещо из google и влизам в сайт на първа страница. То 90% от сайта е зает от някакъв текст за пълнеж и нищо общо с това, което търся. Примерно търсиш вътрешни ремонти, дограма, врати и други и 90% от сайтовете са напълнени с някакъв текст несвързан и направен за пълнеж на сайта. Малко е сухо да търсиш ключова дума и да спамиш страница с 1000 думи несвързан текст, който няма никой да прочете. Всички сайтове се превърнаха в Блогове. Хората едва ли имат време да четат пренаписано съдържание в 100 сайта в една и съща ниша. Вие какво мислите?
 
Аз мисля, че само един сериозен конкурент на Google в областта на търсещите машини ще оправи положението бързо бързо :)
 
Ми като гледаш такива думи нормално. Колко е БГ колко е строителството, нали не очакваш бай Иван майстора, който го знае цяло годно надолнище да си направи ултра мега якия сайт? Големите фирми не разчитат на сайтове, а на офлайн връзки, с които вадят големи надценки, а сайтовете ги остават за дребните рибки.

Тези които още си мечтаят за прословутия "стар алгоритъм", са се превърнали в дядовци "едно време... партията..." Живота е промяна, запомнете.

"са напълнени с някакъв текст несвързан и направен за пълнеж на сайта" - а преди какво беше, линкове с простотии и статии за "подземния живот на картофите" или "андреа мачка завивки докато я духат климатици". Защото са много хуабави стаиите за това вече ги няма.

Ако хората не четат сайтовете ГГ няма да ги показва. Как може да има хора, които още вярват на това :D Напиши "филми" и си прави сметката и анализите. В нисши ниши ще видим много парадокси, но това е от страната ни, с малко хора и много цигани, не е от ГГ. В селата колко небостъргача си видял? Не си вади изводи от смотани сайтове, само ще си набиваш филми.

Ако си мислиш, че имаш добър сайт и фирма, пускай реклама. Един приятел в областта на строителството вади клиенти с 500 лева реклама на година и строи, а не ремонтира. Мисля че това е достатъчен пример :)

Аз се тревожа за закона на May 25, 2018, струва и се по-фрапантен от блоговете с измислици
 

Горе