SEO инструмент за управление сателитни сайтове

kalin4y

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
SEO-то никога не е било по-лесно!

Здравейте колеги,

искам да Ви представя нашият най-нов инструмент в помощ на SEO специалистите. ORM-Submitter (www.orm-submitter.com) е инструмент за управление на сателитни сайтове и осигуряване на нужното количество уникално съдържание и линкове, за да може Вашият проект да заеме челни позиции в търсачките.

Какво представлява ORM-Submitter ?
Уеб-базирана система, която управлява Вашите сателитни сайтове, като създава съдържание в тях и осигурява нужните линкове, за да заемат Вашите сайтове челни позиции в търсачките. ORM-Submitter пести време и ресурси, които обикновено влагате в изграждането на off page SEO процеса. С него всичко става по-лесно, по-бързо и по-евтино.

Как работи ORM-Submitter ?
Чрез уеб базираната система може да публикувате отдалечено, от едно място, уникално съдържание във Ваши собствени сайтове с инсталиран Wordpress, Joomla или Drupal. Може да публикувате съдържание и в сайтове, разложени на блог платформите - blogger.com, wordpress.com и livejournal.com.

Потребителят задава кога, в кой ден и в кой блог системата да публикува съдържание и тя го прави.
Напълно автоматизиран процес и 100% надежден, гарантирано SEO качество.

Системата автоматично осигурява връзки към всяка една от Вашите публикации. Всяко едно създадено URL със статия, автоматично се публикува във водещи social bookmark сайтове - dao.bg, trohi.com и obiavi.biz. Сайтове с PR > 2, за да бъде подсигурено Вашето уникално съдържание с линкове. Линкове, които ще Ви осигурят качествена SEO оптимизация и бързо индексиране на Вашите материали в търсачките.

diagram.png

Това е схема на принципа на работа на ORM Submitter

Колко струва ORM Submitter ?
Според Вашите нужди и предпочитания има създадени три абонаментни плана:
ORM bronze, ORM Silver и ORM Gold. Повече за пълната им характеристика може да намерите в сайта - тук

С минимални средства, може да си осигурите Link building и SEO на Вашите проекти за месеци напред. Правилното изграждане на сателити с уникално съдържание и осигуряването на връзки към тези материали е най-важният фактор за успеха на Вашият проект!
ORM-Submitter решава напълно поддържането на собствена мрежа от сайтове, а както знаем това е доста скъп и отнемащ време процес.


Тук, в тази тема, на e-mail [email protected] или на телефони: 032/585-111 и 088 / 6358111, ще се радваме на отговорим на Вашите въпроси.


Поздрави,
/Kalin4y
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Реп за разработката. Радвам се да видя СЕО инструменти предназначени за българския пазар

Поздрави
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

ADWORDSER, не, не се предвиждат безплатни акаунти. При заявка можем да направим демо акаунт за 10 дни - да го тестваш, след което трябва да си изберете един от абонаментните планове, ако искате да продължите да ползвате системата.
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Инструментът не съм го ползвал, но изглежда обещаващо. Имам само една забележка. Ако искате сменете този текст: "15 лв. за 150 уникални копия" - някак си "уникални" и "копия" се изключват взаимно.
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Ще помислим върху забележката, благодаря.
Реално това са уникални статии, които се явяват копие на оригиналната. Всички генерирани копия минават през редакционна намеса, за да сме сигурни, че ще минат проверката за уникалност и напълно ще предадат тежестта от текста.
 
Добре е все пак да пуснете някакво ограничено Live demo за да може хората да разглеждат.

На сайта има цитат на мнение от Иво Апостолов - за този Иво Апостолов ли става въпрос или някой друг?
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Аз бях един от бета тестърите на услугата и мога да кажа, че спестява доста време, когато иде реч за пълнене на сателити със съдържание.
Уникализацията, която правят също е на много добро ниво и не се засича, ползва се софтуер, но след това се изглаждат и ръчно нещата.
Общо взето ако Ви трябва да захранвате множество сайтове централизирано и ако искате да се пълнят с уникално съдържание, услугата си заслужава.
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Калине, ще ти пиша на тоя майл да ми пуснеш 10 дневен пробен акаунт. Инструмента изглежда доста примамлив :):) Искам да го пробвам.

Edit: пратих един майл с user & pass, после ще напиша впечатления в тази тема като ревю ;)
 
Последно редактирано:
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Скъпи колеги,

добавихме нова функционалност в инструмента - Twitter submission. Всички планове за момента може да добавят неограничен брой twitter акаунти, като в тях автоматично се добавят всяко едно URL на създадена статия.
Може да създадете twitter акаунт за определена категория и в него да се публикуват URL адреси само от нея.
Както казах комбинацията и броя на twitter акаунти е неограничен.

Чрез интеграцията на Twitter се създава още една възможност за напълно осигуряване на качествени връзки към Вашето съдържание и може да се на 100%, че то ще предаде цялата тежест на линковете към Вашият проект!

SEO-то никога не е било по-лесно!
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Нито един скрииншот, видео показно или прочее, което малко да подскаже какво се случва с въпросния софтуер.

"Цялата информация за Вашите налични сателитни сайтове и въведено уникално съдържание се съхранява на сигурно място в системата на ORM Submitter."

А това малко отблъсква :)
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Аз тествах инструмента. Естествено, че има неща за доизкусуряване или неща, които лично мен не ме кефят баш тъй. Като цяло обаче услугата си е много читава. Панелът за управление е изключително изчистен и удобен. Има доста подробно ръководство, което предполагам ще се обогатява с новите услуги (все още за туитър не е описано нищо вътре). Предвидена е и секция за видео. Вчера изпратих впечатленията и препоръките си по мейла, надявам се че екипа ще ги приеме като ползотворни предложения (с изключение на оная глезотия за цветовете). Тествайте услугата в края на краищата - пробването и обратната връзка към екипа е единственият начин услугата да се подобри и да става все по-удобна и ефективна.

kalin4y, успех!
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

kalin4y, ако предлагаш инструмента само на хората във форума, ОК, има начини за сдобиване на демо акаунт - не всеки би го правил. Аз например не съм такъв човек, които ходи да пише.
С бутонка в сайта "Поискай демо акаунт" щеше да е много по използвано.

А онова отблъсква защото, доста хора не искат някакви неща да им се пазят другаде. А и не става точно ясно кое - пароли, контент?
Какво ще стане ако спра да използвам туулката?
Ще трябва да си сменям паролите на всички?
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Компанията, която прави проекта е регистрирана като регистратор на лични данни, управлява ги според приети стандарти и изисквания. Под никаква форма не може да става въпрос за злоупотреба с лични данни. Не се притеснявай за това :)
 
От: SEO инструмент за управление сателитни сайтове

Пусни го в сайта :) Толкова е просто. Изтъкни и тези точки.


И все пак, няма да ми е комфортно ако използвам инструмент с който съм си направил 200 сателитки, един ден спра да го ползвам, и да знам, че на всички тези сателитки паролите се пазят някъде при други лица.

Прекалено много безсмислени неща има в сайта като зарибявки от американски стил преди 10 години.
21 век е.
Всеки инструмент или система има съвременните големи зелени или сини бутонки Try Demo или Watch Video

Целия контент от стотици думи може просто да го напишеш като Features списък както прави, какво може да прави и за какво може да се използва.
 

Горе