SEO на сайт - нужда от съвети

imthedevil

Member
Здравейте,

Аз като цяло по-скоро съм читател тук. В общи линии, съм изчел де що има из форума - предприемаческия и този на лебмастерите (с препрочитания - когато е нужно) и се старая да го прилагам в реалността. Все пак, човек има нужда от коректив (с оглед да знае къде греши). В този ред на мисли, дали мога да помоля тук присъстващите да ми отделят от ценното си време и да ми кажат за проекта по-долу кое става и кое - не? Текста го добавям като файл (заглавие, избрани описания, ключови думи) с уговорката, че така ми е предоставен от клиента (няма свобода да го променям) - малко уточнение тук, не съм се изразил правилно: текста в сайта е този който не понадлежи на промяна, информацията в добавения файл съм я писал аз.

Давам и адреса на сайта - в случай, че е нужен: dolcevita-mz.com
 

Прикачени файлове

  • SEO.doc
    15.5 KB · Преглеждания: 16
Последно редактирано:
От: SEO на сайт - нужда от съвети

Ако правилно разбирам въпроса ти, искаш да разбереш дали текстовете са ти написани добре, МЕТА данните и заглавията?

Текстовете са ти добре, но заглавието на началната страница е странно. Но не знам как точно искаш да го класирваш..
Например "Разположение и обща информация за...." заглавието няма да привлече особен трафик от Google, тъй като едва ли много Интернет потребители ще търсят фразите обща информация, разположение и др.

Ако беше нещо от рода на Хотелски Комплекс Долче Вита или Хотел и ресторант Долче Вита, имаш повече насоченост към търсени фрази.
Същото важи и за останалите страници.
Опиши заглавията с изречения, които съдържат думи, които реално се търсят. Същото важи и за META Description-ите. Ключовите думи може просто да ги забравиш. Отживелица са и само губят време.

Поздрави и успех! :)
 
От: SEO на сайт - нужда от съвети

Радев, благодаря за съветите! Въпросът с ключовите думи обаче не мога да го разбера - в смисъл знам, че в глобален аспект няма никаква тежест мета тага, но за бг директориите до колкото имам наблюдение, на повечето места се изисква при добавяне на сайт.
 
От: SEO на сайт - нужда от съвети

Да, изисква се, по навик от миналия век. Но на практика в любовните отношения между твоя сайт и Google, нямат никакво значение.
Едно време директориите си вярваха, че някой ще ползва тяхното собствено търсене, и ключовите думи бяха от критериите за търсене. 99% от директориите, даже не знаят как работят и дали работят. Но тъй като питаше за SEO-то на сайта си, да не разводняваме - просто се фокусирай над заглавията и текстовете ти да съдържат това, което си писал в тях.

Ето ти много хубави примери, нагледни и ценни:
http://www.soapmedia.co.uk/seo-layout-for-a-webpage/
 

Горе