Предлагам: SEO статии, текстове за блог, уеб сайт, онлайн магазин и други

Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Казвам се Афродита и откакто се помня, съм запалена по създаването на съдържание, но най-вече писменото.
📝

След години в динамичния свят на журналистиката, където съм преминала през разнообразни области – от създаването на статии и подкасти до редактирането на видеоматериали и работата в телевизия и радио, сега съм готова за ново професионално предизвикателство в дигиталните рекламни агенции.
🎥
📻

Моят опит като Social Media Specialist подчертава моята готовност за промяна и желание за развитие в нови области.
🌍
Практиката ми в Augsburg Algemeine доказа моята способност да се адаптирам в международна среда, докато работата ми в ESGnews.bg и като стажант-репортер в Българското национално радио засили убеждението ми в силата на сторителлинга.
📖

Сега, със същата страст към разказването на истории и неугасима жажда за знания, съм готова да вложа таланта си в света на рекламата. Моят опит ми позволява да създавам съдържание, което не само привлича внимание, но и предава истории, като по този начин създава значима промяна.
💼
🌟

Предлагам услуги като написване на публикации за социални мрежи като Facebook, Instagram и LinkedIn,съдържание за сайтове и онлайн магазини, продуктови описания, описания на категории, блог статии, маркетингови проучвания и разработване на стратегии. Отворена съм към нови предизвикателства и готова да допринеса към вашата организация с творчество и професионализъм.
🚀
Ако търсите мотивиран и надежден член за вашия екип, не се колебайте да се свържете с мен за получаване на моето CV и портфолио. Желая ви успешен ден!
🌞
 

Горе