освен адвего
Брат, това не проверява уникалност, а дали текста е писан от AI, което също е пълна глупост. Няма тул, който да хване подобно нещо, поне не и добре работещ.isgen.ai/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
пробвал ли си на адвего да си купуваш символи, за д апроверяваш повече на ден от позволените 5кБрат, мисля че няма по-добро от авдего за текстове на български. За английски сигурно има и други тулове.
Не съм, брат. Само безплатно. Вече няма смисъл от такива инструменти, защото текстовете се правят с ИИ.пробвал ли си на адвего да си купуваш символи, за д апроверяваш повече на ден от позволените 5к
Това работи добре ми се струва.isgen.ai/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
То и аз правя много неща добре, брат, обаче на никой не му пука.Това работи добре ми се струва.
Аз не се оплаквам, брат. Така съм си добре. Като котката на Шрьодингер съм - не знаеш какво се крие в мен, докато не погледнеш. Същото важи и за някои тайландки, но там е друга бира.Смени си никнейма. Мисля, че ще помогне по един или друг начин.![]()
то е така, ама аз пак ги пускам през 2-3 инструмента. Да не се излахаме/ както се казва/Не съм, брат. Само безплатно. Вече няма смисъл от такива инструменти, защото текстовете се правят с ИИ.
мерси, ще го пробвамТова работи добре ми се струва.