Димитър Беловеждов
Well-Known Member
Здравейте,
предлагам SEO услуги на изгодна цена. Услугите са насочени към притежатели на сайтове на платформата Wordpress.
За тях мога да предложа следния пакет от услуги:
- Анализ на ключовите думи, които носят трафик на сайта;
- Писане на блог статии за блога на сайта;
- Линк билдинг включващ писане и публикуване на статии във външни сайтове, събмит в директории и сайтове за обяви;
- Създаване на мета заглавия и мета описания за страниците в сайта;
- Инсталация плъгин за подобряване на скоростта (ако се налага);
- Инсталация на други плъгини, които ще подобрят SEO score-а на сайта;
- Проследяване на позиционирането на сайта в Google;
- Предаване на отчет за свършената работа;
Пакетът е за 1 месец и струва 500 лева!
Защо да изберете мен?
Имам дълъг опит в SEO оптимизацията и съм работил за няколко фирми в България. Към актуалния момент имам собствена фирма за копирайтинг услуги, така че ще мога да помогна за по-доброто съдържание на уебсайта. Изпълнявам коректно задълженията си и до този момент няма недоволни клиенти от мен. Работил съм и с членове на форума, които могат да го потвърдят, ако искат. Няма да ги назова, за да не нарушавам конфиденциалността.
Как да се свържете с мен?
Можете да ми оставите лично съобщение тук във форума или да пишете на имейл [email protected], където ще отговоря на всичките Ви въпроси.
предлагам SEO услуги на изгодна цена. Услугите са насочени към притежатели на сайтове на платформата Wordpress.
За тях мога да предложа следния пакет от услуги:
- Анализ на ключовите думи, които носят трафик на сайта;
- Писане на блог статии за блога на сайта;
- Линк билдинг включващ писане и публикуване на статии във външни сайтове, събмит в директории и сайтове за обяви;
- Създаване на мета заглавия и мета описания за страниците в сайта;
- Инсталация плъгин за подобряване на скоростта (ако се налага);
- Инсталация на други плъгини, които ще подобрят SEO score-а на сайта;
- Проследяване на позиционирането на сайта в Google;
- Предаване на отчет за свършената работа;
Пакетът е за 1 месец и струва 500 лева!
Защо да изберете мен?
Имам дълъг опит в SEO оптимизацията и съм работил за няколко фирми в България. Към актуалния момент имам собствена фирма за копирайтинг услуги, така че ще мога да помогна за по-доброто съдържание на уебсайта. Изпълнявам коректно задълженията си и до този момент няма недоволни клиенти от мен. Работил съм и с членове на форума, които могат да го потвърдят, ако искат. Няма да ги назова, за да не нарушавам конфиденциалността.
Как да се свържете с мен?
Можете да ми оставите лично съобщение тук във форума или да пишете на имейл [email protected], където ще отговоря на всичките Ви въпроси.
Последно редактирано: