SEO Crocodile Wiki услуга!

Whattsup

New Member
Рейтинг - 83.3%
5   1   0
Не е тайна, че контекстуалните линкове, особенно от wiki сайтовете са с голяма тежест. Но е доста трудно да пишем статия и да я спинем, така че за всеки wiki сайт тя да е уникална. Друг е въпроса, че доста време отнема, а времето е ценно!

Но вече не е така, вие за доста приемлива цена, можете да се възползвате от новата wiki услуга и най-хубавото е че не трябва да предоставяте статия. Какво е нужно да предоставите ли? Единствено УРЛ адрес, ключова дума и ако имате някакви специални забележки или искания.


Сайтовете са с ПР 1+. Всичко става през акаунти с различни имена и пароли. Получавате детайлен репорт в exsel или word файл по избор. Сега нека погледнем пакетите:

seo+crocodile.png


Пакет Черен кайман
500 wiki's

Цена: 1$


Пакет Нилския крокодил
1000 wiki's

Цена: 2$

Пакет Гавиала
2000 wiki's

Цена: 3.50$

Пакет Соленоводен Крокодил
4000 wiki's

Цена: 5$


Mожете и вие да посочите броя на wiki'тата и в зависимост от броя да се определи цена.

Първият потребител писал в темата с 15+ репутация получава безплатен Нилски крокодил. Също така до 29 август всички пакети са с 30% намаление!
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Я ми дай скайпче на лично, и да видим тея 4000 линка :)
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Да уточня само, защото съм забравил. Тази услуга важи само за сайтове на английски. Aко искате услугата за български сайтове, вие трябва да дадете статия в спин формат или да заплатите за такава!
 
Последно редактирано:
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Колегата работи бързо. Наистина за нямаше и час получих доклада - 1112 линка, от които 95 неактивни. Бих казал 101% успеваемост.
Има леки проблеми с настройването на повече ключови думи, но каза, че ще го отстрани, а може и вече да го е направил.

Сега остана да видя и резултатите, а скоро ще го пробвам и за BG сайтове и ще пиша по-подробно.
Цената е добра - заслужава си!
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Аз само да питам - тези вики линкове за линкбилгинд на сателитите ли ги ползвате или още едно ниво надолу? Няма ли да навредят на нови сателити такива линкове?
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Лично аз, този пакет го насочих към основен сайт, а не към сателит. Не е правен никакъв линк билдинг преди това и предполагам скоро ще се чуе дали ще пропищя от това. Така или иначе - ако е правен линк билдинг преди това, смятам че услугата ще е подходяща и за директно насочване към главния сайт.
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Waldes линковете от вики сайтовете са с голяма тежест попринцип, но за по-нови сайтове е препоръчително да се използва по-малък пакет или по-голям в разтеглен период от време.
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Доволен съм. Работата я свърши бързо. Даде ми 30 % отстъпка. Принципно правя един експеримент. Блогчето, което линкнахме е на 3 дни. Ще ви кажа какво мисли Гугъл по въпроса. Няма други никакви линкове! :)
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Ако пусна този пакет Соленоводен Крокодил към главния сайт, който е на година и половина, че стане ли нещо лошо според вас. Или прекалено много са тези линкове за главния сайт.
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Възможно е да поискаш да се пускат всеки ден равномерни линкове. Така няма директно да дойдат 4000 линка, ами например по 100 на ден за 40 дена. Разбира се това е по избор.
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Също така до 29 август всички пакети са с 30% намаление!

Това важи ли още, ако важи искам да взема големият пакет.
 
От: SEO Crocodile Wiki услуга!

Напиши ми на лично какво ти трябва и какви пари трябва да ти преведа. Извинявам се че не можах да ти пиша вчера, но интернет нямах.
 

Горе