SEO Expert Quiz

От: SEO Expert Quiz

И аз го направих :) Бая време заминава да отговориш на всичките 75 въпроса, а като вмъкваш и други дейности измежду въпросите от теста отива цял ден. В момента дори си разглеждам отговорите. Системата явно има зададено някакво време за отговор на въпрос, тъй като някои от моите не са зачетени. Най-много ми хареса въпрос 22 и по-точно отговора "Add a meta robots tag "autobot, decepticon" " :D
 
Последно редактирано:
От: SEO Expert Quiz

Теста по-скоро ти помага да си изясниш до каква степен си запознат с предмета, отколкото да има някаква практическа стойност. Направих го целият и с интерес прегледах верните отговори... Какво беше изумлението ми когато открих, че системата не е никак точна при изчисляването и отразяването на резултатите! На доста места не показва какъв отговор си дал, на други показва погрешен...! Немалко са въпросите при които съм отговорил правилно в съответствие със верния отговор. Системата обаче показва, че съм посочил различно от това решение, което ЗНАМ, че съм отбелязал(имам добра памет). Може би е временен бъг или погрешно асимилиране на дадените отговори. За всеки случай не вярвайте на резултата, а по-добре разчитайте на собствените си знания!
 
От: SEO Expert Quiz

Въпросите и верните отговори, за който няма време да разцъква един час по куиза:

http://www.antonradev.com/wp-content/uploads/2012/01/seo-quiz.doc

:)


Мда и аз видях, че има малко бъгчета накрая и стриктно отбелязах на места конкретни отговори, а според теста съм цъкал други и някакви отговори ми липсват, но такова е положението :)
Струва си в известна степен разцъкването :)
 
От: SEO Expert Quiz

бъгаво лайненце
само загубих време и си намалих самооценката като видях резултатите, после видях че не е хванал половината отговори.
Но изводите накрая са интересни
 
От: SEO Expert Quiz

You scored 153/255 points (60%)

Стигнах до 45 въпрос и от там отговарях само с първия отговор, за да видя резултата :)

Не претендирам да съм оптимизатор, но имаше доста глупави въпроси, освен тия историческите имаше такива, които са толкова тежки догадки. Имаше и въпроси, чието значение за СЕО-то би трябвало да са толкова минимални, че да не се отчитат изобщо.

А и според отговора на 5-6 въпрос meta keywords нямат абсолютно никакво значение, тъй като нито са важни за хора, нито за машини. Ако има нещо вярно в това какъв е смисъл от meta keywords изобщо?
 

Горе