SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

coolice

Owner
Re: От: SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

Много по-добре изглежда сайта, освежен и обновен :)
Линковете към социалните мрежи на първата страница не сочат към вашите профили там
Увеличете ширината на страницата за афилиейт маркетинг, изглежда изместена в ляво спрямо менюто
Страницата с ССЛ енкрипшън изглежда доста разхвърляне под ИЕ 8 (виж скрийншота)и ти писах за още 2-3 неща на лично :)
оправено каквото можах... почвам да го проверявам с ие 8 защо чупи :) дано стане до довечера

Много е харен сайтя, Танасе!

Само лого е добре да имате някакво корпоративно-брандинг-имидж-ово.

ПС: Ако някой се изцепи че верно ВП не бил ЦМС, аз ше го поема - нема проблеми...
мдам малко е мършаво сегашното временно лого :) със сигурност ще му търсим добро но адекса много вдига нивотото какво е добро :) само че този месец нямаме предвиден бюджет за много къстъм лого достоино като за компания от Inc 5000 :D ще трабва почака да минат празниците и ще помислим за решение :)
 
Последно редактирано от модератор:

ktomov

Premium
Та да. Драснах ти на лично какви неща ми направиха впечатление, но има още малко:
1. http://www.semconsult.com/seo-audit/ както и на предния линк който ти пратих, сайдбара седи в дъното. Това най-вероятно е проблем в custom template-то който ползвате. Или вкарайте width стойност за content div-а или премахнете самия сайдбар от там.
2. Като посочиш на Service > Search Engine Optimization, Long tail optimization явно идва по-дълго и излиза на два реда - някак си ми изглежда грозно. По-добре да се увеличи ширината на суб-менюто. (Гоогъл хром последна версия ползвам)
3. Като цъкнеш на портфолио и съответно върху скрийншота на предприемача ми отваря други изображения. (TheVervs web design и някакъв night club) Съответно връзкита към картинките са:
Код:
http://www.semconsult.com/wp-content/uploads/2011/01/project1.jpg
http://www.semconsult.com/wp-content/uploads/2011/01/project2.jpg
4. За блога - някоя добавка за странициране няма да е излишна. Previous и newer entries, някак си винаги са ме отблъсквали, да не говорим ако възнамерявате да публикувате повече страници, колко ще е неудобно за потребителите ви.

Туй за сега от мен :)
 

HaRRo

Active Member
Дескрипшънс както са сега в >go0gle не изглеждат добре, може да му дадеш засега autogenerate descriptions от platinum seo плъгина, добре се получават.

Има и някои 404 индексирани страници, виж в webmaster tool ако има такива 404 errors, може да ползваш Link Juice Keeper плъгина :)

Newsletter-a да е по-забележим, то е едно от най-важните неща, може да пуснете някакви free неща(trials, tools, ebook,..) за да се гепат емеили на възможни бъдещи клиенти.(може и като exit pop-up да изкочи, но ще е малко спамерско)

Виртуалниа офис, ако ще е фейк, може оттука -> fake generator
:):)
 

coolice

Owner
@Caprice : Това ие много капризно :) значи проблема с ие 8 е само при активиран ссл без него изчезва без никакви други промени засега без ссл

@ktomov - за сайдбара оставам с впечатлението че дизаинера на темплейта така го е решил не видях нищо незатворено да бъде когато е поставял сайдбар отстрани винаги го е оразмерявал и от ляво и от дясно и на хоума, но на пейджовете е оставен да е флоутинг и всичко си е подредено както трябва знам ли :) за странициране още е рано няма достатъчно контент още :)

@Harro то стана това което неисках г го захапа докто инсталирах новия темплейт и качвах контента иначе в следващите дни ще го поспретна сайта
този линк джус лиишър правили нещо автомнатик /аз иначе урл по урл ще си ги прибера с редирекшън/:)
иначе домейна е прекалено хубав за да го съсипем с някакъв фейк аз прегледах няколко оферти и се чудя дали да се охарчим по стабилно за престижен виртуален офис в силиконовата долина с листинг в лоби директорията на сградата :D ама или да се спрем на някаква по евтина оферта... реално адрес ни трябва само за доизчистване на конверсията ще екстра да бодна един верифицирана г мап на контак ъса но докато се проазвие може и така има доста по големи правещи кеш афф програми които нямат виртуални офиси знам ли
 
Последно редактирано от модератор:

Caprice

Active Member
От: SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

coolice, ако ви трябва само адрес, а не цял виртуален офис огледай офертите за registered office and mail forwarding. Адресът си е напълно реален, можеш да го ползваш за всичко описани цели. Цената е около 300-350 долара/год
 

coolice

Owner
мдам точно затова ни трябва да има по нормален адрес в западна европа или сащ и с това максимално да се изчисти конверсиятя :) видях някакви много изгодни спрямо виртуалните офис цени :) по 44 паунда за три месеца + ддс :) значи ще вземем нещо такова но първо логото :)
 

strana

Well-Known Member
От: SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

ПС: Ако някой се изцепи че верно ВП не бил ЦМС, аз ше го поема - нема проблеми...
С кво ще го поемеш? С бузи?

Ами не е. Не е въпрос на разсъждения или на предпочитания, а е факт. Няма нищо общо с това дали е хубав или лош. Това, че над 90% от този форум ползват WP и им харесва, не го прави CMS. Ако под CMS не подразбират всеки скрипт, който управлява съдържание, разбира се.

P.S. не бих искал да ви разводнявам темичката в друга посока, но и не провокирайте други насоки с подобни на горния цитат плонжове върху амбразурата.
 

djeims

Active Member
От: SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

Днес случайно го отворих и отначало си помислих, че съм объркал сайта :) Много добре се е получило и трафик вече има. Nice job
 
От: SEO Services Affiliate Program by SEMCONSULT.COM

Регистрирах се и аз с едно сайтче ново , но трябва да се пробва , само дето не разбрах цените на услугите.
И не съм сигурен че всичко съм направил както трябва , регистрирах се копирах линка и го поставих в сайта , така ли трябва да стане. Тук в това сайтче поставих линка.
https://sites.google.com/site/seomkrastev

Имам още едно питане , ако все пак изкарам някакви пари , как ще стане разплащането , понеже аз не мога по банков път , понеже банковите ми сметки са запорирани , мисълта ми е , опцията куриер с нея става ли.
 
Последно редактирано:

coolice

Owner
Проекте е оставен на автопилот но не е зарязан... Няма цени защото не може да се определят предварително зависи какво иска клиента но цените са във високия сегмент както трябва висококачествена услуга

Ако изпратиш клиент ще осъществим комуникация ще му предложим оферта ако приме ще отделим твоя дял (трябва да се консултирам със счетоводителя но мисля че като разпишеш служебна бележка може и на ръка да ги дадем), целта не е да измамим някого а името сме си го градили с години и не сме обещали невъзможна сума като комисионна да се чудим как да си цакнем афилиейтите и да не платим...
 

Горе