Space.bg Мнения ?

SniperBG

Member
Здравейте, отскоро съм им хвърлил око, но се чудя дали има хора от форума, които да ги ползват и ако има, какво им е мнението ? Цените са им малко по-височки, но поне нямат по 5000 сайта на сървър :) .
 
От: Space.bg Мнения ?

Верно ли ?! За гугъл ли говориш ??? И все пак бутона е "Търси", а не "търсачка" .

П.П Въпросната тема е сравнително стара и съдържа само едно мнение за услугите на тази фирма .
 
От: Space.bg Мнения ?

Относно онази тема... Всяка нова компания обръща повече внимание на клиентите си. Това е съвсем логично. Иначе евала на момчетата и да продължават в същия дух :D

Пробвай се при тях, не мисля, че ще съжаляваш. :)
 
Последно редактирано:
От: Space.bg Мнения ?

Вече ги ползвам от момента, в който съм написал мнението в предишната тема... Пресметнал съм за миналия месец, че имам над милион импресии, сайтовете ми не са паднали за минута (да чукна на дърво), забравил съм какво е съпорт, само се наложи да им пиша наскоро, защото достигнах лимита от 700 GB трансфер на месец.... честно казано, аз не знам има ли друга компания по света, която да е толкова внимателна.... Дори ми обясниха как да ползвам SSH достъп, и то с картинки, и конкретно в моя случай, не по някакъв шаблон.

Ходих и на живо да си взема една фактура, и честно казано, респектиран съм, че такива млади специалисти могат да се занимават с това. Шапка им свалям и чукам на дърво екипът да се задържи, както и нивото на услугите. Както им казах наскоро, аз не знам, ако не бяха те, коя компания щях да ползвам.
 
От: Space.bg Мнения ?

Радвам се, че имат доволни клиенти . Единственото нещо, което ми притеснява е липсата на пинг ...
 
От: Space.bg Мнения ?

Ами и аз се чудя защо са го направили, но явно е някакъв вид защита срещу хакерски атаки, друго обяснение нямам. Поне на мен до момента липсата на пинг по никакъв начин не ми е попречила. Иначе верно е някакво нестандартно решение, все се чудя защо ли е така, но не съм стигал дотам да ги питам ;)
 

Горе