От: Tърся някой да ми направи списък с мейли на ресторанти от София
A, ясно това пък го бях забравил, в случая аз не мейл листа а търся някой който да ми я направи специално за мен. Малко по-различно е, но ако админите сметнат да махат темите няма да се обидя.
Не си хаби парите ако ще им предлагаш нещо- подобен вид "спам" дава нулев ефект - даже да им подаряваш няма кой да ти отговори - До сега съм правил два такива експеримента и резултата е кръгла нула - Първият път си бях извадил мейлите на 100 хотела - 0 отговора - Вторият път си бях извадил мейлите на всички общини - около 150 (голяма част от общините нямат мейли ?!?!) - 0 отговора
Масов факс вместо мейл.Както се казва око да види , ръка да пипне, понеже собствениците са олд скул повечето на по 40+ години примерно и тези комфютри*/аналогично мейли не ги вълнуват особено.
A, ясно това пък го бях забравил, в случая аз не мейл листа а търся някой който да ми я направи специално за мен. Малко по-различно е, но ако админите сметнат да махат темите няма да се обидя.
Според мен би трябвало да има разлика между това - Някой да продава мейл листи и това - някой да си поръча да му съберат мейли от точно определен сигмент - За мен това са две коренно различни неща и не мисля че второто е нещо неетично.
Иначе от два дни някакви келемета са вкарали контактните ми форми от няколко сайта в някакъв спам лист и ми пълнят яко пощата - сега ще трябва да им слагам капчи.