Tърся партньори за дропшипинг на стоки за бита, баня, кухня

aquaware

New Member
Здравейте,
Търся партньори за дропшипинг (моя стока) на изделия за баня и кухня. Вие печелите комисионна от продажбата на продуктите. Интересувам се от дългосрочни партньорства. Работя и с фирми и с физически лица и с професионалисти в сферата строителство, ремонти, архитектура, обзавеждане.
Предлагам добри комисионни или отстъпки за партньори!
За мен е най-важна коректността.

Продуктите са собствена марка Aquaware. Част от тях са уникални за българския пазар и с модерна визия, а друга част са по-стандартни и с широка употреба. Стоката се намира в логистичен център в София и обикновено за 1 работен ден стига до всяка точка в България.
Предлагам два модела на работа:
  • стандартен дропшипинг – Вие намирате купувач, изпращате ми съобщение за поръчката, аз нареждам на склада да достави стоката на клиента, получавам плащането за продукта и ви изплащам комисионната. Доставката е за моя сметка, за всички продукти над 45 лв – това са около 80% от продуктите.
  • продажба с отстъпка (подобен на горния, но най-често при клиенти фирми или ако получавате плащанията онлайн). Вие намирате купувач, получавате пълната сума от него, изплащате ми договорената сума с отстъпка, разликата остава за вас, изпращате ми адрес за доставка и аз го изпращам до клиента.
Комисионните ги изплащам регулярно като трябва да са се натрупали поне 50 лв.
Всички дейности свързани с опаковане, етикети, изпращане по куриер извършвам аз. Доставките са със Спиди. Възможно е и стоката да я взимате намясто от склада.
Предоставям материали за целите на онлайн продажбите – описания, характеристики, снимки. За материали или въпроси се свържете с мен на [email protected] или през форума.
С физически магазини работя и на консигнация. На тях предоставям и печатен каталог на продуктите.
Условия при предлагане на продуктите:
  • Няма ограничения къде да извършвате продажбите – онлайн магазини, Facebook и други социални мрежи, блогове, форуми, ваши контакти с клиенти или с професионалисти, физически магазини и т.н.
  • При представяне на продуктите искам да ми изпратите скрийншот или линк на страницата с продукта, за да няма неточности и връщания. Важно е да се спазват описанията, характеристиките и снимките, които аз съм ви предоставил.
  • За направените при вас поръчки ме информирате в рамките на деня или на другата сутрин.
Предлагам стандартна гаранция от 2 години за всички продукти. При рекламации свързвате клиентите с мен за разрешаване на случая.
Работя с ценова листа, на базата на която са калкулирани комисионните, отстъпките. Цените са съобразени с подобни продукти на пазара - в онлайн магазини както и с основните физически магазини (направи си сам и строителни хипермаркети). Цените са стабилни и като цяло не се налагат промени.
При крайните цени са позволени отклонения +-10% като евентуалните намаления или увеличения са за ваша сметка.
Не поддържам онлайн магазин. Стоката се предлага в емаг и в няколко физически магазина.
Пак да повторя, за мен е най-важна коректността към нас и към клиентите. Както и аз гарантирам коректност към вас и клиентите ви.

Ще се радвам да работим и печелим заедно!
За информация ми пишете на [email protected] или през форума.
 

Горе