Topvesti.bg – всички новини са тук, изберете къде да ги чететеКопирано от standartnews.com

Дискусията в 'Social Media Marketing - SMM' стартирана от Милениум, Апр 16, 2018.

 1. Милениум

  Милениум New Member

  Рег.:
  Апр 16, 2018
  Съобщения:
  1
  Харесвания:
  0
  Точки:
  1
  Topvesti.bg е уникална за България платформа, която събира на едно място новините от всички медии, както и най-четените и коментирани постове във Фейсбук и Туитър.


  Не е нужно да губите излишно време, просто избирате категорията, която ви интересува и там е всичко най-актуално. Topvesti.bg ви предлага и възможността сами да решите от кой сайт да прочетете новината, която представлява интерес за вас. За по-важните вести избирате от над 200 сайта!


  На един клик разстояние сте и от най-ексклузивното съдържание в социалните мрежи. Само в topvesti.bg можете да видите коя новина вълнува най-много потребителите във Фейсбук и коя се коментира най-много, без изобщо да е нужно да имате профил там.


  Най-интересните постове в Туитър също са подбрани за вас, имате възможността да влезете директно в мрежата и отново не е необходимо да притежавате регистрация! Тук са както споделени новини от сайтовете, така и туитове на популярни личности, които предизвикват голям интерес сред потребителите.


  В topvesti.bg още гледате популярни видеа от телевизионните предавания, слушате радио и имате шанса да сте сте в крак с всичко случващо се по света и у нас.


  Ние сме подбрали новините за вас, вие избирате къде да ги четете!

  Копирано от standartnews.com
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice