Topvesti.bg – всички новини са тук, изберете къде да ги чететеКопирано от standartnews.com

Милениум

New Member
Topvesti.bg е уникална за България платформа, която събира на едно място новините от всички медии, както и най-четените и коментирани постове във Фейсбук и Туитър.


Не е нужно да губите излишно време, просто избирате категорията, която ви интересува и там е всичко най-актуално. Topvesti.bg ви предлага и възможността сами да решите от кой сайт да прочетете новината, която представлява интерес за вас. За по-важните вести избирате от над 200 сайта!


На един клик разстояние сте и от най-ексклузивното съдържание в социалните мрежи. Само в topvesti.bg можете да видите коя новина вълнува най-много потребителите във Фейсбук и коя се коментира най-много, без изобщо да е нужно да имате профил там.


Най-интересните постове в Туитър също са подбрани за вас, имате възможността да влезете директно в мрежата и отново не е необходимо да притежавате регистрация! Тук са както споделени новини от сайтовете, така и туитове на популярни личности, които предизвикват голям интерес сред потребителите.


В topvesti.bg още гледате популярни видеа от телевизионните предавания, слушате радио и имате шанса да сте сте в крак с всичко случващо се по света и у нас.


Ние сме подбрали новините за вас, вие избирате къде да ги четете!

Копирано от standartnews.com
 

Горе