ToroPlay.eu - Онлайн Филми и Сериали

Преди 1 година иамх такъв сайт за филми само че за турския пазар.. Момента сайта не е актуален понеже нямах време и имах други ангажименти.. Зарязах хостинга и домейна.. правех по 1000 уникални дневно от гугълл...

Търсих доста информация и съм прочел доста.. Тези които се опитват да те отказват изобщо не ги слушай.. пари не се правят с много работа.. С времето ако качваш всичко актуално и най бързо ще имаш доста клиенти.. Само искам да ти кажа че БГ пазара е много малък и се ориентирай към друга страна..

Както някои споменаха DMCA не ги бърка освен USA... С Shared Хостинг твойта работа няма да стане... Наеми си един VPS server..
Аз използвах услугите на https://undergroundprivate.com/ като ти го препоръчвам, но има още много.. там има сървъри от Русия и изобщо не им пука какъв сайт ще си направиш.. не им трябват лични дани и тем подобни... Просто да си платиш на време всичко друго може да е измислено..

Има много хора които предлагат зареждащи виртуални дебитни карти... купуваш си някъв и си измисляш имена.. Плащаш с тази карта.. Купуваш домейна също с няква измислена карта и така няма как да те проследят.. Докато управляваш сайта ползвай VPN... Все пак си напиши едни условия , че не носиш отговорност и нямаш нищо качено в сървърите...

Като стигнеш и да печелиш пари от сайта намери си такива рекламодатели че да ти платят скришно :Д

Има ли желание има и начини... Ако всички бачкаха на светло сега нямаше да има толкова много милионери ли милиардери ли..

Чесно казано и аз може да си подновя проекта за турския пазар съвсем скоро..

undergroud.png ето това е за теб ако се готвиш за голям проект.. пълна анонимност гарантират.. но има и други варианти..

Голямата ти грешка че си НАЕЛ домейн .eu зарежи го този домейн и се насочвай към .com или най добре към .SX
 
Последно редактирано:
Жалко е, че има такива мнения в този форум.

@devilx ти от кои си от милионерите или от милиардерите?
 
Венци сайта ти изглежда чудесно. Пожелавам ти успех и да го развиеш. Мисля че с домейн .ком щеше да е по-добре.
 
Венци сайта ти изглежда чудесно. Пожелавам ти успех и да го развиеш. Мисля че с домейн .ком щеше да е по-добре.
Благодаря и просто го взех на оферта и така иначе сайта ще бъде ъпгрейдван с времето каквито и малки неща да бъдат ще ги оправя!
 

Горе