Travel афилиейт програми

Green Bars

Well-Known Member
Пускам една по-обща тема за различните травел афилиейт програми, български и англоезични.

Първо да започна с едно питане, например имам сайт за хотели, всеки хотел си има собствена страница. Искам да сложа панел с оферти от този хотел само на неговата си страница, и така за всеки хотел в сайта.
Гледах в аффилиейта на booking.com но не видях да имат такава опция, имат разни блокове/уиджети с търсачки, но не видях да може да си избереш конкретен хотел.

Та кой афилиейт за букване на хотели ще ми препоръчате, който да предоставя за всеки хотел панел/уиджет с офертите за букване, също така с оферти за трипове в района на хотела.

Друг въпрос имам за тези, които са ползвали афилиейт програмата на visit.bg съвместни са със Съни турс. Аз съм импортнал техни оферти в сайта си, но имам някакви комисионни, които седят от месеци непотвърдени, отделно последните месеци всички комисионни са ми 0.00 , което ми е странно. Като се има в предвид че чаках няколко месеца за одобрение на сайта ми, то въпроса ми е там да не влиза някой модератор веднъж-дваж в годината за да одобрява комисионни :)
 
700 клика от букинга, нито една резервация. Новинарски сайт. Още малко и ги махам!
 
700 клика от букинга, нито една резервация. Новинарски сайт. Още малко и ги махам!

Недей чакай малко, а ги махай. Booking.com не са програма дето да таргетираш на случаен принцип, най-малкото не пазят куки, а са на session. Т.е. ти разчиташ, че някой влезнал да чете новини ще приключи с резервация в хотел, не става тая работа.
 
Букинга може да го ползвате и за собствените си почивки. Така ще си намалите цените на почивката.
Иначе за да работи трябва статиите да са специално за почивки , хотели , готини места за почивка през лятото/зимата за да се хванат резервации.
 
Това казвам и аз - без кукита няма как да стане, беше само за тест. И да бързам и да не бързам - при 1000 клика ако съм на 0, то само ми хаби позиции, по-добре да сложа нещо друго. Бърнито е прав, че трябва таргетиран трафик...за момента нямам, ще видим в бъдеще.
 
На мен сайта ми е точно за хотели, ама как да сложа на всеки хотел панел/уиджет за букване? Има ли я тази възможност?
 
На мен сайта ми е точно за хотели, ама как да сложа на всеки хотел панел/уиджет за букване? Има ли я тази възможност?

зависи от сайта, аз на моя мога под всяка оферта да им сложа кода и да излиза, но и аз като повечето ги търпях 2-3 месеца и бай бай
 
На мен сайта ми е точно за хотели, ама как да сложа на всеки хотел панел/уиджет за букване? Има ли я тази възможност?

Можеш да създаваш search box, който предварително да е попълнен с нужния хотел. Но няма как да ти показва цени и оферти от даден хотел още преди да натиснеш бутон за търсене, както пита първоначално.
 
Ако желаеш, може да ни дадеш малко повече информация за сайта в който искаш да добавиш панел/уиджет и бихме могли да изработим нещо според изискванията ти, като предлаганите почивки са от резервация.bg
 
Хм, бях пуснал пост от телефона, но не го е отчел.
Сайта е англоезичен, а за предложението с офертите от резервация бг мога и сам да си ги направя.
всъщност за единия ми сайт ползвам афф програмата на Viator и съм си импортнал към 55 000 трипове, но не са хотели.

Това което искам е афлиейт програма, която да дава възможност в страницата на хотела да се показват офертите за този хотел. /английски език/
 
Жалко, ако беше на български можеше да направим такъв скрипт, който при открито съвпадение да показва оферти в страницата на конкретния хотел. Дори преди доста време предлагах на разни сайтове да им направим такъв скрипт, но никой не откликна на идеята :)
 

Горе