Продава се: Turmalinov.com специализиран сайт с домейн

Kogo

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Продава се работещ онлайн магазин със специализирани турмалинови продукти за здраве, но базирайки се на името на домейна може да се продават и турмалинови украшения. Системата е Престашоп 1.6.1.1
Сайта е работещ от октомври 2016 г., платен домейн до 10.2019 г., платен минимален хостинг към Суперхостинг до 05.2020 г.
Единственното нещо което наистина отне време по магазина беше написването на уникални описания на всички продукти, нищо друго не е оптимизирано, реклами не са пускани, от тогава до сега има малко над 100 поръчки.
Който го интересува нека предложи цена...
 
Здравейте. Въпрос имам. Всички тези ефекти, които се твърди в сайта че имат турмалиновите продукти, от къде научихте за тях по-точно? Тоест кои продукти са клинично тествани и с доказан ефект? Прилича ми на измама. Поздрави.
 
Не, не е измама. Продуктите са изключително разпространени в цял свят, просто трябва да търсите по конкретно. Лично аз съм пробвал турмалиновата яка (точно защото не вярвах) и за половин час на врата кожата ми така загря, че се принудих да я махна. Описанията са преводи от чужди сайтове....
 

Горе