Udemy курсове - днес безплатни

От: Udemy курсове - днес безплатни

Сега след нова година има страшно много намаления на почти всички курсове за по 10 долара.
А това са няколко безплатни, които аз взех пък ще ги разглеждам тия дни :)


За ИТ-та са :D
$10,496 Udemy Income in 2 Months - Instructor Success Course
https://www.udemy.com/instructor/?c...8-j6xHwD5tS3g7Ak7zdo3I4A&LSNPUBID=jUU13AmplP8


Facebook Ads + Marketing = $0.01 Likes + 10x Profits
https://www.udemy.com/advanced-face...8-rTqejJcpLftfDlmXPJ1oaQ&LSNPUBID=jUU13AmplP8


Making $574,706 Online as an Entrepreneur in 2015 Your Way!
https://www.udemy.com/entrepreneurs...8-I43ql.Cl5O.KoBurUoCXHw&LSNPUBID=jUU13AmplP8


SEO in WordPress + YouTube for 100,000 Google Search Clicks!
https://www.udemy.com/rank-google-y...8-NpvVThs2wYnSSOOyIg0syA&LSNPUBID=jUU13AmplP8


Build a Complete Online Business and Start Working at Home!
https://www.udemy.com/online-busine...8-EMOmoEjdWXGgrEY.94nfcg&LSNPUBID=jUU13AmplP8


Twitter Marketing for 25,000+ Free Followers in 3 Months!
https://www.udemy.com/twitter-free-...8-8hmR7ktkkGygM863lRvr1A&LSNPUBID=jUU13AmplP8

Сега аз ти благодаря за споделените курсове :)
Тези дни ще погледна 2-3 от тях и може би някой ден да направя някой от тях :)

Това и Това което е търсиш
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

Сега аз ти благодаря за споделените курсове :)
Тези дни ще погледна 2-3 от тях и може би някой ден да направя някой от тях :)

Това и Това което е търсиш

Радвам се че и аз ти помогнах с някакво инфо :)


Сега разгледах по обстойно http://alison.com/ и останах доста доволен и най вероятно ще започна някой курс (ако има няколко колеги от форума да караме заедно). Курсовете са напълно безплатни заплаща се само сертификата после, като преди това имат и тестова система да си тестваш знанията преди изпита. Нужни са 80% за да минеш курса. Само разбрах, че има курсове и дипломи и май били различни. Всичко това е доста добре, просто проблема е, че има курс за WP примерно, но курса е още от 2012г и има доста иновативни неща и промени, но има и курсове за HTML 5 примерно.

Само ако някой колега може да сподели читави ли са им сертификати и имат ли се за нещо пред хората, щото и аз мога да си принтирам една диплома по превъзходство, затова все пак ме интересува важат ли нещо. Гледам завършилите в рамки си ги слагат :D
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

Пффф супер е това и се замислям дали да не го запиша ще си го изкарам на един дъх, като гледам програмата, но чак пък 500лв за дистанционна форма, като сега пуснах едно курсче от тези които даде Maji92 със сертификат от Харвард ама ще си го карам тоя курс до декември месец сигурно, но е за 90 долара :D Имам време до 1 февруари да помисля дали да се запиша, за Пламен Печин който преподава SEO което ме интересува най-вече намериф само това http://news7.bg/Новина/България/Ико...в-заплата_l.n_i.109878_c.20.html#.VK-wlyuUfhl
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

500 лева си е даже малко, защото 12 месеца ще можеш да се консултираш с лекторите за всичко, което те интерсува. Проблемът е, че не съм ги чувал и не знам до колко са компетентни.
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

Данко, благодаря ти за споделената информация.

струва ми се обаче че няма да научиш много от курсовете от удеми. поне това което прегледах за сега е незадоволително...
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

500 лева си е даже малко, защото 12 месеца ще можеш да се консултираш с лекторите за всичко, което те интерсува. Проблемът е, че не съм ги чувал и не знам до колко са компетентни.

То на това ниво и преподаваните неща едва ли ще ми трябват консултации, като им прегледах плана само един прочит на лекциите и да се явявам на изпита съм готов :), но въпроса е че получаваш документ "професионална квалификация 3-та степен", което доколкото знам е някакво равняващо са на -минимални знания в областа, а аз искам нещо по хард. А за цената го казах на базата на курсовете в edx, специално този който карам от Харвард си е доста стабилен курс могада кажа със домашни задачки изискващи доста време, само едно не им харесвам, че задачките са ги писали като за малоумни или много умни и аз не разбирам :D 10 страници с описания и някакви тъпи стъпки, а не просто да кажат абе искам да направиш това и това пък как ще го направиш си е твой проблем :D
Тук в БГ са много объркани нещата от към тия курсове...
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

Данко, попаднах на нещо, което може да ти хареса: http://marketingexpert.bg/, дават и сертификат.
Някой по-запознат да сподели, дали е чувал хората от екипа им: http://marketingexpert.bg/index.php?q=team

Седнах сега и ги поразгледах по обстойно и съм доста скептично настроен към тях или по скоро не към специалистите им, а към системата им като цяло. Ок ще ми дадат хартията за 500лв със образователна квалификация трета степен, което нищо не ми говори, но на изглежда на онзи шитав лист който ми дадоха при завършването ми на 12-ти клас със професия :D, тогава се опитах да използвам тази хартийка и да си намеря работа, ама не се получи и има отвратителен дизайн, как да я сложа просто в сайта си.

Добре свидетелството го отписахме, сега да идем на техния сертификат който дават
- добре той изглежда добре със включващи точно това което ме интересува абе кадърно написан сертификат и бих го сложил в сайта си дори и че е за начални познания пак би ми свършил някаква работа, ноооо от кого е сертификата, той идва от фирма НЕТ ИТ ЕООД която като напишете в интернет не говори на никого нищо, защото фирмата явно е нова, ако можем да съдим и по подбора им на персонал http://www.jobs.bg/company/144583 и хората какво ще си кажат тоя сертификат за момента е от една безизвестна фирма...

За преподаващите вътре както казах не мога да кажа нищо, нито един от тези хора не съм го чувал и нищо не намерих за тях в интернет освен че Печин е бил на стаж по някаква европейска програма и след това е станал преподавател, не видях никакви негови проекти или дискусии с него в интернет.
Сега като разгледах и facebook страницата им първата група е била преди няколко месеца, от всички тези факти смятам да пропусна докато се появят някакви мнения от курсовете им.
За момента просто сертификатите които предлагат нямам нищо за което да каже, че пичовете стават и хората като видят Нет Ит ЕООД да си кажат - бреййй я да го видим тоя пич.


Ако някой друг колега има някаква друга информация относно тях ще се радвам, ако я сподели, понеже на мен ми се спи и е възможно да съм проспал доста неща :)
 
От: От: Re: Udemy курсове - днес безплатни

Udemy има интересни неща, но остава въпроса как да разбере човек, дали е добре да си даде парите ?

Аз имам закупени няколко курса (на друга, не SEO/web тематика), но не смятам, че са на много професионално ниво. Все пак всеки може да пусне курс там и да го продава.

На някои от тях получаваш "сертификат" за завършване, но надали има някаква особена стойност, защото маи реално следи само дали си гледал курса.

Относно http://alison.com/ - някои има ли лични впечатления ? Изглежда интересно, но каква "диплома" може да се очаква от тях или не се знае :)
 
От: Udemy курсове - днес безплатни

Браво, страхотна тема! Благодарности на danko6 за линковете!
 

Горе