Videoboxer - видео портал с парични награди

redpicasso

New Member
http://videoboxer.com - видео портал с парични награди.

Здравейте,
представям ви videoboxer - сайт в който можете да печелите реални награди , а единственото което се иска от вас е да добавяте линкове към клипове(от Youtube, Vbox и други популярни видео портали). Можете да участвате както за дневните, така и за месечните ни награди.

Какви са настоящите награди?
- ежедневни награди -
Потребителят качил най-много клипове за текущия ден получава 20 $ ако е изпратил СМС или 10$ ако не е.​

- месечни награди -
Първите 3ма, качили най-много линкове за дадения период печелят съответно 700, 400 и 100 долара. За месечната награда е нужно да е изпратен СМС.​

Задължително ли е да пратя СМС?
До 10 март можете да играете всеки ден за дневната ни награда без да изпращате СМС! Ако все пак сте изпратили СМС, дневната награда е двойна, а също така участвате и за месечните ни награди.

Кой организира състезанието?
Това състезание е организирано от “Саганет” ООД, дружество с ограничена отговорност, чиито автентични данни можете да разгледате в Търговския регистър, където те са публично обявени и достъпни.

Как може сайт с 1000 посещения да дава такива награди?
Както всеки нов сайт ние имаме отделен бюджет, наградите ни са реални. Много хора подхождат с недоверие към състезанието, от тази гледна точка приканваме всички с подозрения да участват за ежедневната ни награда напълно безплатно до 10 март. Спечелете дневното състезание и ще се убедите сами, че сме коректни!

Може ли повече от 1 човек да качват линкове от един акаунт?
Да, ние не санкционираме броя на хората зад един акаунт. За нас няма значение дали играете сам или съвместно с още 20 човека.

Какви са ограниченията в състезанието?
Има едно просто правило, никакви ботове, скриптове и подобни автоматични системи за подаване на линковете. Всичко друго е позволено.

Трябва ли да попълвам дословно всички полета - описани, ключови думи, заглавие?
Напълно разбираме, че е невъзможно да се попълнят всички полета идеално, но все пак държим да сте възможно най-коректни.

Колко клипа са нужни за да се спечели ежедневното състезание?
В различни дни е различно, ежедневната награда е била печелена както с под 400 клипа, така и с над 1600. Средно по възможностите на един човек е да качи между 500 и 800 клипа дневно. В сайта можете да разгледате статистиките кой ден с колко клипа и от кой е било печелено състезанието.

Къде мога да видя кой колко клипа е качил?
Всеки ден в рамките на 15 минути след 00:00 часа се излъчва победителят за изминалия ден, в статията се дава ясна статистика кой потребител колко клипа е качил.

Още не вярвате, че сме сериозни?
Приканваме всеки от вас да си избере няколко човека на които има доверие, играйте заедно от един акаунт за ежедневната ни награда напълно безплатно и сами ще се убедите!


Успех!
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Онзи ден попаднах на този сайт. Само,че това е огромна сума клипове...1600 клипа...
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Малко наблюдения, 1600 клипа се качват от 2 човека за около 4 часа. Както ви казах по-рано, нямаме нищо против да играете и повече хора от един акаунт.

А относно дневната награда, печелена е както с 200 така и с 1600 клипа. Тенденцията е, че ако един ден са качени наистина много клипове, на следващия ден наградата се печели с малко, а днешния ден е точно такъв, може да се възползвате.

Успех!
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Евала, аферим, машала!

Екипът им е много точен, печалбите се изплащат още на следващия ден.

Продължавайте в същия дух!

:)
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Ако СМС-ът е пратен от телефон на родител, няма проблем.

Поздрави!

От няколко дни насам влезе ново правило за наградите, дневната награда е на базата на колко клипа сте качили. Ако качите 2 000 клипа днес ще вземете 40$, 1000 клипа са 20$. (Клиповете * 0,01)*2 = парите които взимате, независимо дали сте първи в дневното състезание
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Picasso, как се развива проекта ви? Има ли много кандидати за изкарване на пари чрез качване на клипове?

Условията ще се харесат на много млади момчета и момичета, които имат свободно време и желаят да изкарат някой друг лев.
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

В интерес на истината са малко хората явно които им се занимава, а парите са добри. За последната седмица всеки ден почти се дават по около 100 долара, но си играят 10тина човека и това е.
 
От: Videoboxer - видео портал с парични награди

Да парите са добри за организаторите. Добри SMS идват а кои ще спечели може да е и жената на собственика. Абе хора вие луди ли се да плащате за да можите да качвате и да спечелите награда която е някъде в мечтите ви.
 

Горе