Web Design - Търся проекти.

Snuffules

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Занимавам се от много години с web design. Сигурен съм и знам, че има много по добри от мен в това, но мисля че в тази област има работа за всички. Използвам HTML CSS Photoshop, Adobe Dreamweaver, Flash CS3, SwishMax. Винаги търся авторското и уникалното в моята работа, често се налага да се ползват някои готови форми, съответно заплатени(които се включват в цената на готовия продукт) или безплатни. Нека моите проекти говорят за мен, също така, готов съм да обмисля всяко предложение за работа, като дам оферта и отговор индивидуално. Ако се изисква PhP, дори ако искате онлайн магазин или просто личен сайт свържете се с мен. Имам екип за по-големите проекти.

Мои проекти :

Декоративни-рибки.co.cc - 2010

Имам и други, които ще добавя на по-късен етап.

От: Web Design - Търся проекти.

Това ли ти е най-добрия проект :)

Спрямо работата и заплащането. Тоя проект е безплатен. Въпреки това съм го направил доста добре. Не претендирам да съм невероятен специалист, но мисля, че мога да изпълня проекти във различни аспекти. Не претендирам да съм правил невероятни неща, за невероятни пари. Просто си знам възможностите и цената. Ще се радвам ако не ме смятате за голяма конкуренция на пазара :). Сигурен съм, че по големите специалисти не се занимават с малки проекти за малко пари. Тъй като съм се занимавал предимно през свободното си време не съм стигнал ниво на професионалист, надявам се някой ден да имам възможността да работя като web designer. Както съм посочил, мисля че тук ще се съгласиш с мен, има работа за всички. Съответно и цената е според качеството! По-високо ниво - по-висока цена. Едно нещо е сигурно - със всеки следващ проект ставам все по-добър, това е сигурно. Съответно и цената се вдига. Но всяко пътешествие започва с малки стъпки.

Едно нещо е сигурно - със всеки следващ проект ставам все по-добър, това е сигурно. Съответно и цената се вдига. Но всяко пътешествие започва с малки стъпки.

Звучиш добре приятел ... успех!
(:

Аз пък мисля точно обратното, няма достатъчно работа за всички :) Но все пак ти желая успех.

Занимавам се от много години с web design...
Това изтъкване малко ме подразни, но пък добре и грамотно написано послание и добро отношение.
Успех и от мен.

Подпис: Конкуренцията... Всъщност само отвреме-навреме съм конкуренция :) .

Горе