Web Design / Уеб Дизайн

MarinovvWeb

New Member
Здравейте, колеги,

Тъй като знам, че при стартиране или обновяване на нов проект никой не обича да купува „котка в чувал“ или да дава капаро за нещо, което не знае как ще изглежда, предлагам следния 100% безрисков модел за работа:

Как работи процесът:

1. Пишете ми с детайли за вашия бизнес, дейност или ниша.

2. В рамките на 24 до 48 часа ви изработвам готово безплатно ДЕМО (начална концепция / Landing page).

3. Изпращам ви линк – разглеждате го, тествате го на мобилен телефон и компютър и преценявате.

4. Ако ви хареса: Уточняваме финалните детайли, пускаме го на ваш домейн и тогава плащате съгласуваната сума.

5. Ако не ви хареса: Не дължите абсолютно нищо – без никакви ангажименти или излишни въпроси.

Подходящо за:

Локални бизнеси (заведения, салони, сервизи, пътна помощ, ключари, ВиК и др.)

Лични портфолиа и консултанти

Малки онлайн каталози и начални онлайн магазини

Новорегистрирани фирми и стартъпи

Сайтовете се изработват бързи, с модерен дизайн, оптимизирани за мобилни устройства и съобразени с SEO базовите изисквания.

Партньорства:

Отворен съм и за дългосрочно сътрудничество (White-Label / комисиона) с колеги от форума – маркетолози, SEO специалисти, копирайтъри и графични дизайнери, които имат нужда от надежден партньор за техническата част.

📩 За връзка: Пишете ми на лично съобщение (PM) във форума с вашата ниша или проект, за да ви подготвя безплатното демо.

Горе