FalcoSoft ITS Active Member Вчера в 22:04 #61 казах ли ви , че метаверсето като се появи ще почне едно хвалене и разтягане на локуми И обяснява нещата на негов си странен рептилски език за да звучи важен все едно ние сме расли в саксия и доматите ги ядем с колците
казах ли ви , че метаверсето като се появи ще почне едно хвалене и разтягане на локуми И обяснява нещата на негов си странен рептилски език за да звучи важен все едно ние сме расли в саксия и доматите ги ядем с колците
contra Well-Known Member Вчера в 23:36 #62 Завъртя ми се идеята да си пробвам маркетинговия пауър върху неговата стока, ама човекът очевидно е скръндзав и не ще да дели
Завъртя ми се идеята да си пробвам маркетинговия пауър върху неговата стока, ама човекът очевидно е скръндзав и не ще да дели
FalcoSoft ITS Active Member преди 46 минути #63 contra каза: Завъртя ми се идеята да си пробвам маркетинговия пауър върху неговата стока, ама човекът очевидно е скръндзав и не ще да дели Увеличете... е кво да дели... предлага WP hosting за 1 $
contra каза: Завъртя ми се идеята да си пробвам маркетинговия пауър върху неговата стока, ама човекът очевидно е скръндзав и не ще да дели Увеличете... е кво да дели... предлага WP hosting за 1 $