WP Аутоблогинг

bedio

Member
Здравейте, интересувам се от WP плъгин за Аутоблогинг, но не от обичайните заподозрени... трябва ми нещо което да парсва страници (сайта няма рсс, нито атом. никакъв фиид) и да създава постове със съдържанието на тези страници.

Някой да знае нещо ? Търсих, ама баш такова животно не намерих..

Аз съм писал такъв скрипт. Парсва оригиналния сайт без RSS, точи новините + снимките и ги пуска в блога. Задейтсва се като cronjob
Едва ли има някъде готово такова нещо, тъй като всеки сайт има различна структура и според мен няма как да има унифициран модул за такова нещо.

От: Re: WP Аутоблогинг

Аз съм писал такъв скрипт. Парсва оригиналния сайт без RSS, точи новините + снимките и ги пуска в блога. Задейтсва се като cronjob
Едва ли има някъде готово такова нещо, тъй като всеки сайт има различна структура и според мен няма как да има унифициран модул за такова нещо.

Имаш ли го още? можеш ли да споделиш с/у заплащане

Re: От: Re: WP Аутоблогинг

Имаш ли го още? можеш ли да споделиш с/у заплащане
Да, пазя го, дори в момента работи онлайн.
Мога да ти го продам, но имай напредвид, че ще трябва да се настрои - както казах по-горе, всеки сайт има различна структура.
Въпросният скрипт съм го настроил за конкретен сайт. Ако можеш да си го настроиш за сайта, откойто искаш да теглиш - ОК, ще ти го продам.

От: WP Аутоблогинг

Ако е за тематиката на някой от сайтовете в подписите ти ми драсни имаме къстъм писан плъгин ;)

Горе