Търся: WP разработчик с богат опит за дългосрочна работа и голяма ангажираност

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Търсим човек, който да се ангажира с голям на брой проекти и изграждането на много бъдещи такива. Някои са малки, други по-големи. Общата тематика на проектите са казина, казино игри, букмейъри и ревюта. Настоящите сайтове са около 80, като голяма част от тях имат нужда от оптимизиране, пренаписване, доработване и т.н.

Ангажираността е голяма, трябва да имаме редовна комуникация, работи се ежедневно, постоянно има неща за добавяне, поправяне и т.н. Необходимостта е от супер оптимизирани сайтове, без нищо излишно по тях, бързи, чисти, подредни.

Открием ли подходящия човек, ще работим с него години наред. Плащането никога не е било проблем, проблемът е намирането на достатъчно кадърен и отдаден човек :)

Очаквам вашите оферти.

п.п.
За да не отговарям на глупави въпроси "защо на wordpress, а не писана система", отговорът е прост: по сайтовете работят и пишат много хора, следователно всички трябва да могат да се оправят с тях сега и за в бъдеще, а не да разчитаме на 1-2 човека, които да реагират в случай на проблем или нещо неясно, защото само те знаят как работи системата...
 
Ако все още не сте намерили правилният човек може да се свържете с мен.
 

Горе