Y yordanstefanovkolev New Member Вчера в 16:39 #1 Здравейте искам да ми помогнете моят сайт www.hamalibulgari.com да бъде оптимзиран по-напред в GOOGLE , готов съм да платя
Здравейте искам да ми помогнете моят сайт www.hamalibulgari.com да бъде оптимзиран по-напред в GOOGLE , готов съм да платя
Blinky Owner Вчера в 17:13 #3 Защо на тази система? Но да речем добре, ще се направим, че може да се оправи техническото SEO там. Ако всичко там е ок, линкове и споделяния на сайта.
Защо на тази система? Но да речем добре, ще се направим, че може да се оправи техническото SEO там. Ако всичко там е ок, линкове и споделяния на сайта.
Димитър Беловеждов Well-Known Member Вчера в 18:56 #4 yordanstefanovkolev каза: Здравейте искам да ми помогнете моят сайт www.hamalibulgari.com да бъде оптимзиран по-напред в GOOGLE , готов съм да платя Увеличете... Имате ЛС. Прочете внимателно какво съм ви написал. С тази система и в този си вид, сайтът няма перспектива в нишата. Мога да ви дам решения, но те са свързани с направата на инвестиция от ваша страна.
yordanstefanovkolev каза: Здравейте искам да ми помогнете моят сайт www.hamalibulgari.com да бъде оптимзиран по-напред в GOOGLE , готов съм да платя Увеличете... Имате ЛС. Прочете внимателно какво съм ви написал. С тази система и в този си вид, сайтът няма перспектива в нишата. Мога да ви дам решения, но те са свързани с направата на инвестиция от ваша страна.