Yandex Money лимит

chefo

Member
Здравейте,
Някой знае ли какъв лимит има Yandex Money за анонимни потребители и как става идентификацията?
 
Последно редактирано:
От: Yandex Money лимит

На практика, ако има 5 човека в BG, които да се верифицирали и да им е трябвала, пак ще e успех. Ако е имало 1, и този 1 едва ли някога ще влезе у тоя форум и ще прочете тази тема, за да отговори.

На практика – сам четеш писанията и процедурите как става, дали на руски или EN.
 
От: Yandex Money лимит

Можело е да се пробва и с +359, и с 00359, или само 359. Някой път приема. Но си е кофти и до налучкване, ако има опция за смяна, е добре.

Phone number issues.

Пробвал съм тези варианти - ТЦ ! Така или иначе след данданиите с ембаргото поръчките ми от Русия за три месеца назад паднаха до нула въпреки че не продавам ембаргова стока :(
 
От: Yandex Money лимит

В момента аз верифицирах си направих акаунт в Яндекс Денги, който верифицирах през телефона. Сега ми предстои да вкарам сметка. Яндекс ми предлагат тяхна карта (Банковская карта Яндекс.Денег), или да верифицирам моя. Ако има друг, който е минал по този път ще съм благодарен за съвет. Очаквам през този акаунт клиенти да ми преведат няколко транша, а не са склонни на друг вид транзакции така, че ще съм благодарен на съвет от хора, които имат акаунти там.
 
ОБМЯНА НА ОПИТ
Радвам се на успеха Ви.
Аз се отказах от Яндекс портмонето си, поради факта, че въведоха нови разплащателни условия свързани с "поддръжка" на Яндекс електронното портмоне.
Препоръчвам Ви да прочетете допълнително или да комуникирате с администратора в интересуващото Ви направление относно
ДАНЪЧНАТА зависимост на Вашия профил (електронно портмоне) като неруски гражданин. Да не се окаже, че в края на финансовата година трябва да плащате данъци върху приходите си както в България, така и в Русия.
Яндекс е изгоден за руснаците, но "неудобен" за нас чужденците (поне за мен се оказа доста неудобен и проблемен, както и дълго чаках отговорите на техническата поддръжка).
Друго неудобство са SMS уведомленията, които се таксуват по друга тарифа и са по-скъпи, а не се устойностяват и не ползват европейските клаузи.
Препоръчително за ИНТЕРНЕТ предприемачите общуващи с партньори от Русия да се насочат към създаване на електронни портмонета в система 1: https://payeer.com/01996927, както и в система 2: Web Money.
Регистрацията в система 1 е елементарна за което е задължително предоставяне на ЦВЕТНО копие на Личната карта във файл JPEG
Дневен лимит на преводна сума е в размер на 2000 долара или 2000 евро.
Ако искате да бъде увеличен преводния лимит на желаната от Вас сума, ще се наложи да ИДЕНТИФИЦИРАТЕ присъствието си на сайта.
Преводният лимит вече е в размер на 8000 долара или 8000 рубли.
Сайтът обслужва над 200 държави между които е и България.
Сайтът работи с най-ниската досега известна ми комисионна 0.95 от сходните му в интернет сайтове.
На сайта всичко е описано подробно.
Сайтът работи с двата езика . английски и руски.
Екипът на сайта е много отзивчив и работи доста оперативно - с него се общува много лесно.
По отношение на система 2: Web Money.
Проблем с регистрацията също няма, но е малко по-"тромав" с информационното му опознаване (изисква много четене и "информационно" сърфиране).
Лимити за преводни суми са: Дневен - 3000 долара/евро; Седмичен - 10 000 долара/евро; Месечен - 15000 долара/евро;
Едно от изискванията на този сайт, че е възможно в определен момент да Ви поискат справка при надхвърлен лимит от 3000 долара/евро; да документирате, произхода им.
Положителното на този сайт, че Ви са дадени 2 възможности на попълване на, както на доларовата, така и на евровата си сметка чрез:
1.Cash Terminal (в България са разположени във всички офиси на мобилния оператор А1, както и в някои от големите магазини)
2.Чрез Вашата лична банкова карта (българската) свързана с регистрационния Ви профила на сайта.
P.S.
Голяма част от хората решили да ползват услугите на Web Money не правят разлика между WMID и НОМЕРА на СМЕТКАТА.
1.WMID - това е ВАШИЯТ ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР в системата на Web Money.
При регистрирането си на профила Вие посочвате своя ПАРОЛА чрез която влизате в системата - в своя профил.
2.НОМЕРА на СМЕТКАТА - това са създадените от Вас след регистрацията Ви електронни портмонета в ЕВРО / ДОЛАР или РУБЛИ чиито номера автоматично са ви подадени от системата на Web Money.
Пред номера на регистрираните от Вас електронни портмонета (сметки) съответно са изписани на латиница с главни букви вида на валутата след което следва номера на Вашата сметка: Z - за долар; E - за евро; R - за рубли;
Уточнение:
Когато решите да "захраните" или впоследствие да попълвате сметките си в Web Money чрез Cash Terminal (на терминала са дадени 2 възможности - Подадената от Вас сума в български лева да постъпи или в доларовата Ви сметка или в евровата, КАТО АКТИВИРАТЕ СЪОТВЕТНО - ДОЛАРОВИЯ бутон или ЕВРОВИЯ като ИЗПИСВАТЕ САМО НОМЕРА НА СМЕТКАТА без реквизитите Z - за долар; E - за евро те са вменени чрез вида на "бутончетата")
P.S.
При добре обмислена лична стратегия без проблем Подадената от Вас сума на Cash Terminal-а от България след постъпването и в Web Money може да бъде пренасочена към регистрираната от Вас сметка в профила Ви в https://payeer.com/01996927

Дано съм успяла да Ви бъда полезна с отговора си.
 

Горе