Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

ZeroHost

New Member

Zero Host предлага качествени и евтини уеб хостинг решения за всички. С нас вие можете да хостнете от малък, личен сайт, до социална мрежа или сайт за видео споделяне.
Защо да изберете Zero Host?
  1. Бърза свързаност. Нашата връзка с интернет е гигабитова, което означава, че е изключително бърза и вашият сайт ще бъде бързо достъпен денонощно.
  2. Сигурност. Ние защитаваме информацията от вашият сайт денонощно.
  3. Ниски цени. Ние се стараем да предложим най-доброто за клиентите си на ниска цена.
  4. Адекватна поддръжка. Нашият добре обучен съпорт екип е тук, за да помага. Ако имате проблеми с услугите, ни пишете като използвате секция поддръжка във вашият акаунт.
  5. cPanel. "сиПанел" е доказан като най-стабилният уеб хостинг контролен панел в света. Ние искаме да предоставим най-доброто на нашите клиенти, затова всеки от нашите планове идва с доказаният cPanel.
  6. Лесно плащане. Предоставяме ви едни от най-използваните начини на плащане - чрез PayPal, WebMoney и банков превод. Активирането на вашият акаунт при плащане с PayPal и WebMoney става мигновено, благодарение на нашата уникална система.
Уеб сайт: zero-host.com
Оставете мненията си за услугите, които предлагаме, в темата. Благодарим!
 
Последно редактирано:
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

=====Промо кодове=====
Предоставяме ви промоционални кодове, които ще бъдат валидни до 31.3.2015
За икономичен хостинг, при поръчка за 6 месеца, получавате отстъпка, на стойност 5 лева.
За да можете да използвате отстъпката използвайте този код: IKONOMICHEN5
--------------
За плам лукс, супер лукс и мега лукс, получавате отстъпка на стойност 35%, ако поръчате план за 3 или 6 месеца.
За да влезе в сила отстъпката, използвайте този код: ZEROEXPERT
=======================
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

Упорито копеле си :D
Айде бе кой ще му сипе, мен ме мързи.
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

~Zero Host Update~
Изцяло обновена визия на сайта
Клиентският панел е изместен на нов адрес
Налична е 24/7 часа поддръжка на лайв чата.

zero-host.com
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

@ZeroHost нямате пари за сайт, който да продава ли?
Промотираш ми някакъв евтин хостинг ама цена не мога да видя, защото никъде няма линк. Трябва да ровя по менютата че да стигне до нещо смислено като информация.
Лесни начини за плащане?!? - къде е плащането с карта?

Ако сайтовете хостнати при вас зареждат като вашият сайт... олеле! Не ми се мисли.

"Гарантираме, че вашият сайт ще бъде достъпен постоянно в интернет, от целия свят" --- Хем давате 99.9, хем пишете за 100% (постоянно!)?!?
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

Първо пожелавам успех с начинанието за да не започна с лошото. Ще ви дам малко градивна критика за сайта ви защото за услугата на този етап определено не бих си я поръчал.

1. При интернет със скорост 100Mbit/s , Intel i7, 16Gb RAM сайта зарежда за 12-13-14 СЕКУНДИ - сами си правете сметката.
2. Преповтаряме точка едно като добавяме, че сайта е правен на wordpress.
3. Слайдера с хостинг плановете въобще не е респонсив и освен това препоръчвам да отпада при ниска резолюция.
4. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩО ми е като потребител изкачащия прозорец на чата "С какво мога да помогна?" - Като си мълчиш докато не избера хостинг план, които е подходящ за мен, ако не е мога ще те питам!
5. Още редизайн ще трябва, защото е много шит този. Ето тема, която аз бих харесал и бих погледнал с доверие на такъв сайт.
6. Клиент панела ... плачевно положение на дизайна. Счупен линк към логото...
7. Логото също е някак зле. Изглежда познато и правено с фрии елементи.
8. Малко преди да постна видях че нямате плащане за 1 година?!

Да не е само хейт ще кажа, че е добре това, че има SSL сертификат (друг е въпроса каква сигурност предлага той, но да не изпадаме в подробности)

Успех, ще чакаме да видим развитие :)
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

Бихме могли да предоставим хостинг пакет "икономичнен" на някой за 1 седмица, като тест на услугите. А след което, би могъл да напише ревю в темата. За да е честно, нека този "някой" бъде първият, който пише в темата след този пост.
 
От: Zero Host - Евтини уеб хостинг решения

Бихме могли да предоставим хостинг пакет "икономичнен" на някой за 1 седмица, като тест на услугите. А след което, би могъл да напише ревю в темата. За да е честно, нека този "някой" бъде първият, който пише в темата след този пост.

Май този някой ще съм аз, но ще се въздържа от тестовия период на услугите, защото имам повече хостинг акаунти от сайтове, които да хоствам там. Признавам, доста сте се поровили за да намерите евтин reseller hosting, който да позволява overselling. Лошава новина тук е, че няма до никъде да я докарате така. Нищо лично, рядко пиша в такива теми, но този път не се сдържах.

1. Сайтът ви зарежда ужасно бавно и изглежда отвратително, не знам как очаквате да продава
2. На WP такъв тип сайт не се прави
3. Не мислете, че има много балъци, които ще се вържат на офертата, искате по 3.50лв на месец за най-малкия пакет, но на среща реално нищо не давате
4. Помислете ако наистина имате клиент, които ще си плати и ще иска 34/7 поддръжка и ще знае за какво плаща, колко време ще остане при вас, при положение че от вашия reseller hosting ще го отрежат
5. Спирам до тук, защото нещата не се правят така

Евала за ентусиазма, но седнете и ги премислете нещата. Намерете финансиране, защото тази работа без пари не става. Като за начало ви трябват поне два наети сървъра (абсолютен минимум), на единия стои сайта и клиентската част, на другия новите акаунти на клиентите. Трябва ви човек, който знае какво прави, за да ги настрои да работят. Трябва ви фирма, защото поне аз не видях изобщо кои сте и за какво се борите. И още и още и още...

Успех с начинанието, но си мисля, че ще бъде по-успешно ако не я карате така през просото, ами реално седнете, вземете се в ръце и направите нещата както трябва да са.
 

Горе