АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Заеби ме мене. Просто провери дали е вярно това, което си написал. Кой парламент, какво точно каза този парламент, какви договори се подписаха, кой ги спази (и не ги спази), кой направи поредната оранжева революция, кой (снайперист) стреляше по Беркут и по студентите на Майдана, които бяха изместени от неонацисти, защо се крият резултатите от разследванията на изгорените в Одеса, защо след като обвиниха Русия, никой не извежда данните че малайзийският Боинг бе свален от въздух-въздух и т.н. и т.н.?

Янукович (при всичките му недостатъци и олигархически наклонности) каза само едно нещо: "Не сме готови в момента да се асоциираме в ЕС, цената, която ще плати украинският народ е твърде висока. Ще опитаме малко по-късно."

Но го почнаха.

Ако се върнеш в началото на тази тема, то след като знаеш сегашното положение, ще направиш съпоставка какво е било и как се е развило. Признавам си, че никога не съм взимал насериозно този форум. Но тази тема е нещо, с което наистина се гордея. Не съм допуснал нито една грешка като факт или като прогноза. Вече повече от половин година и при положение, че почти половината мнения в нея са мои. 100% реални данни и прогнози.
Кво да ти кажа, явно руската дипломация не е могла да свърши работа или руснаците точно това са искали, да се ескалира напрежението и да се стигне до война. Ама това е срамна война и руснаците няма да спечелят от тази война, казвам ти го сериозно.
Бъдещата ми баба /дасе надяваме/ е украинка, а дядо е руснак. Затова ти казвам, че тази война е срамна, шото съм донякъде в час, ама за Русия е срамна
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Кво да ти кажа, явно руската дипломация не е могла да свърши работа или руснаците точно това са искали, да се ескалира напрежението и да се стигне до война. Ама това е срамна война и руснаците няма да спечелят от тази война, казвам ти го сериозно.
Бъдещата ми баба /дасе надяваме/ е украинка, а дядо е руснак. Затова ти казвам, че тази война е срамна, шото съм донякъде в час, ама за Русия е срамна

Да е честито на баба ти и на теб, защото най-малкото можеш да четеш. Руският (руските и украинските медии го ползват) и английският са напълно достатъчни.

А щом можеш да четеш, то имаш материал за анализ (ако можеш да мислиш).

Следвайки тези логични изводи, ти остава само да си седнеш на задника и да помислиш. Изобщо не е някаква сложна мисъл. Един час и си готов. Проблемът е, че общата маса вече нито може, нито иска да мисли, а не че е толкова трудно да се види какво става.

А за срама - недей. Точно ти нямаш право да навлизаш в тези етични норми. От месеци в тази сериозна тема си един от хората, които не казват нищо и само я флудят. Хем си паразит, хем разсъждаваш с етични категории. Премини на друго ниво (можеш) и тогава ще си поговорим сериозно.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ама ти си пропагандна лимонка, нали ти говореше за Евроазийски съюз и тем подобни, може да си го чел някъде, но политикат на Русия е друга. Русия иска противопоставяне и само по този начин си мисли че ще успее да се покаже като голяма сила. Ако няма форсможорни обстоятелства, цените на руските добиви щяха да са по низки. Всичко и сметното със еврейска ил швецарска точнос, я незнаю
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Русия иска противопоставяне и само по този начин си мисли че ще успее да се покаже като голяма сила.

Ти тролиш или това наистина го мислиш? Преди украинската криза имаше олимпийски игри в Русия и американската пропаганда ги подложи на унищожителна атака без абсолютно никаква причина. Последните десет години САЩ потопи света в кръв света с лишени от смисъл войни в Либия, Афганистан и Сирия, а сега и в Украйна. Кога последно Русия си прати армията на другия край на света да бомбардира чужда държава? Това е патент точно на другата страна. Всъщност всички действия на Русия след края на Студената война са насочени само към вътрешните им проблеми. Не се месят в чужди държави и не им пука какво става по света с изключение на пограничните райони, населени с руснаци. Не съм видял Путин да предприема някакви действия или да се интересува дали останалата част от света приема Русия за голяма сила или не.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не троля , казвам си мнението. В БГ политикаат се напълни с тролчета, на кой плашаш я незнаю но пак ши трява шото има воина и форсмажорни работи
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не троля , казвам си мнението. В БГ политикаат се напълни с тролчета, на кой плашаш я незнаю но пак ши трява шото има воина и форсмажорни работи
Не разбрах нищо от това мнение. Някой ако може да преведе.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не разбрах нищо от това мнение. Някой ако може да преведе.

Напоследък blaster-а се опитва да изгради образа на деградирала личност, но не успява. Как да успее, като сам не си вярва...

Може би е изпаднал в предбрачен синдром - опитва се да омаловажи нещата, като принизява майката на бъдещата си жена до "баба".
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Интересна статия за това как за има-няма десетина години бе проведена операцията по зомбирането на общественото съзнание в Украйна. От елементарните техники на подскачане и викане (украинското "кой не скача е москал" е познато на българските читатели от агитките по футболните мачове, "кой не скача е червен", маймунските нахъсвания преди сватба или битка и т.н.), след ендорфините идва ред на хипервентилацията от броя на сричките (техника, позната от циганките, например, когато успяват да омаят жертвата само с думи и да свалят мозъчната защита, благодарение на непрекъснатото говорене), а след това - активацията на огледалните нейрони за сметка на стадното чувство.

BTW, подобна операция бе проведена в Източна Европа, а преди месеци видяхме резултатите и по цяла Северна Африка.

Авторът дори твърди, че раздаването на бисквитки (ползва се в цирка) на Майдана е било дружеска закачка от едната група оператори към другата.

За зомбирането
 
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

За новите санкции-контрасанкции...

Както и много други мои сънародници, станах голям фен на санкциите на ЕС и САЩ. Вече и без кой знае какви сериозни анализи си личи, че те сериозно подпомагат руската икономика. Особено за хранителните стоки, целият пазар на които се определя от големите търговски вериги: американски, европейски и руски. Свикнали бяха да пазаруват на едро от ЕС, защото е по-лесно, а това, че стоките са по-скъпи и по-некачествени - дреме им, плаща си потребителят.

Никой не разбираше защо при положение, че миналата година само ябълките в Московска област бяха достатъчни да изхранят целия китайски народ, трябваше да се закупуват полски ябълки (по-евтини, но и по-некачествени). Ябълките в Подмосковието изгниха, а Полша правеше бизнес благодарение на СТО и търговският мързел на компании, имащи огромен подсигурен и платежоспособен пазар като руския.

Сега обаче трябваше да си коригират търговската политика и да приемат други доставчици (руски, азиатски и южноамерикански). Повечето потребители са си направо щастливи, да не говорим за производителите и вносителите. По-вкусна и по-качествена храна, какво повече от това му трябва на човек? По-скъпа, да, но това си е принцип на всяка пазарна икономика - и в Щатите истинските домати са много по-скъпи от монсантовите и пластмасовите.

Сега се обсъждат руски контрасанкции срещу новите ес-санкции. Не е много ясно каква е идеята на еврогейците (има премирие в Украйна, няма руски войски и т.н., но тяхна си работа, аз, както вече споделих по-горе, дори се радвам на подобна дебилщина). Вероятно ще засегнат вноса на леки коли.

Стана ми чудно защо обаче руснаците не налагат контрасанкции, от които еврогейските бюрократи може да ги заболи много повече. Щото вносът как да е, ама повечето европейски автопроизводители вече имат заводи в Русия и почти всички известни марки са представени, а тях контрасанкциите няма как да ги закачат - те не са внос.

Ок, нека да са автомобили, ама спри им паладия, например - необходима част от маслените филтри. Няма откъде другаде да си го набавят, а масленият филтър е задължителна съставна част от устройството на автомобила - само с това ги блокираш и нажежаваш обстановката в ЕС до степен буржоазните революциите от средата на 19-ти век.

Путин отговори и на това. Цитирам дословно:

"Правительство сейчас действительно думает над этим, готовит какие-то предложения. Если они придут к выводу, что какие-то такие шаги соответствуют интересам нашей экономики, то мы будем это делать. А так, чтобы только показать свою крутизну и понести из-за этого какой-то ущерб – так мы делать не будем."

Демек, Русия ще налага само контрасанкции, от които със сигурност печели (пазари, развитие на вътрешната икономика, други партньори, вътрешни производители и ноухау), а не такива, на които идеята е САЩ и ЕС да пострадат максимално.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Американците да го духат, и подлогите им също!!! От мен казвам и сбогом на всички у форума които им се кланят!!!

Не ми пука за коментарите ви от долу, защото никога няма да достигнете нивото ми и знанията ми!!!
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

USA_Patriotism_Poster_WWII_11LG.jpg

Много обичам хот дог, хамбурер, кока кола и чипс, големи и мощни коли и мотори, американски филми и пуканки..
Не понасям, руска храна, не обичам Алтай / газирана напитка/ кефира е помия, борш, пелмени, варени картошки, селььодка... ужаЗ, москвич? мостфилм?

Трудно ми е да избера, заради носталгията по бедните години. Помня как родителите ми с радост отиваха да работят в завода за 150 лева на месец и как се радвахме, на варена наденица и на шпеков салам...
като толкова ни обичат тия пусти руснаци, защо оставиха нас и собствените си поданици да се мъчат в мизерия, потискани и мачкани в продължение на колко? 550 години?
Трудно ми е да избера кого харесвам, да е чудя да ви е смея ли или да ви съжалявам заради стокхолмския синдром :)
 

Прикачени файлове

  • USA_Patriotism_Poster_WWII_11LG.jpg
    USA_Patriotism_Poster_WWII_11LG.jpg
    57.6 KB · Преглеждания: 3
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

AMOUN в Русия отдавна набиват хот дог, хамбурер, кока кола и чипс, филмите им с на ниво от 15 години насам имат и пуканки. Иозбщо доста капиталистическо е там. А бедни години къде видя при соца? 150 лв бяха заплатите на чистачките.

На работещите в завода например ЧЛК Враца или Химко Враца или Текстилния комбинат пак във Враца заплатите бяха над 250-300 лв. Да не говорим, че всяка година ходеха на специализации дори в западни държави например Белгия и Франция.

Магазините в целия град гърмяха от както си искаш за онея времена. На море се ходеше минимум 2 пъти без да се отрази на семейния бюджет.


Голям праз, че чичо Гошо не можел да отиде лесно да види Айфеловата кула или бай Драган не можел свободно да псува някой партиец. Сега като гледам се юрнал народа български да гледа музей и западни забележителности и освен да псува политици друго хем не може, хем не му и остава

Демокрацията е толкова убава та чак ти иде да си откръшиш от нея....
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

AMOUN в Русия отдавна набиват хот дог, хамбурер, кока кола и чипс, филмите им с на ниво от 15 години насам имат и пуканки. Иозбщо доста капиталистическо е там. А бедни години къде видя при соца? 150 лв бяха заплатите на чистачките.

На работещите в завода например ЧЛК Враца или Химко Враца или Текстилния комбинат пак във Враца заплатите бяха над 250-300 лв. Да не говорим, че всяка година ходеха на специализации дори в западни държави например Белгия и Франция.

Магазините в целия град гърмяха от както си искаш за онея времена. На море се ходеше минимум 2 пъти без да се отрази на семейния бюджет.


Голям праз, че чичо Гошо не можел да отиде лесно да види Айфеловата кула или бай Драган не можел свободно да псува някой партиец. Сега като гледам се юрнал народа български да гледа музей и западни забележителности и освен да псува политици друго хем не може, хем не му и остава

Демокрацията е толкова убава та чак ти иде да си откръшиш от нея....

не разбрах каква е връзката, че те ВЕЧЕ пият кока кола и правят щооо годе нормални филми?100 години по-късно о т нормалните хора... те и в ислямска република, ако им падне нещо русо ще го боднат.

А за заплаттите, не знам за кои години говориш, но заплатата на обикновен чиновник беше 150 лева а по заводите също им даваха толкова.

като вземете да ми мрънкате за морето...
Помня морето през комунизма и нямам желание да се върна там, освен от някаква извратена носталгична екзема на мозъчната кора, същата коятто би те накарала да си купиш Родопче или суха пата Балкан.

Демокрацията е също толкова хубава ИДЕЯ колкото и социализма, това че реализацията им ни куца си е лично наш проблем.

п.п. във Враца може да са ви давали повече, за здравни нещо, климата е твърд там и предразполага към ударни екземи...
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Връзката е че освен природните забележителности и архитектурата няма никакво значение дали си в Ню Йорк или в Москва. Живота е еднакъв.

Някогачшните заплати са били каот сега за един 150 за друг 400. Всеки според заслугите. Някогашното море е за предпочитане пред сегашното. Сам можеш да да намериш снимки и сравниш чистотта, подребата и излъчванто на курортите и плажовете със сегашното торище
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Връзката е че освен природните забележителности и архитектурата няма никакво значение дали си в Ню Йорк или в Москва. Живота е еднакъв.

Някогашните заплати са били коат сега за един 150 за друг 400. Всеки според заслугите. Някогашното море е за предпочитане пред сегашното. Сам можеш да да намериш снимки и сравниш чистотта, подребата и излъчванто на курортите и плажовете със сегашното торище

Не те знам къде ходиш на море, тук си е светло, чисто и приветливо, горд съм че живея тук и че всичко около мен е чисто и подредено, все едно съм извън страната. Плажа на който ходя е див, чист и незастроен :) Единствените боклуци тук са руснаците и селяндурите туристи.

преди 20 години, по времето на любимите ти комунисти и руската подкрепа, този район беше затворен за гости, райското кътче е било запазено само за партийни членове от висок ранг и техни роднини и познати.
Заплатите НИКОГА НЕ СА БИЛИ според заслугите! - много хора заслужават десеторни заплати, а получават нищожни, както е в сила и обратното.


А да ми твърдиш че няма значение къде живееш...:0) По-голяма глупост не съм чувал, освен от на страна пропагандната маструбацция.
Мога само да ти пожелаая успех тук или в москва... приятен живот, аз съм се ориентирал в друга посока, нека децата ни ни съдят, кой е бил прав и кой е мислил със задника си
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Разбирам те не е лесно да си обременен от призрака на несъществуващия комунизъм.

5-10 подредени и чисти места на на цялото БГ черноморие е страхотно постижение на демокрацията :) И някога и сега има места достъпни само за определени хора къде е драмата? Цялата тая мнатра за свобода и равни условия бая си мирише на соца дето я проповядвате демокрадите.

На море не ходя под нивото ми е. Препдочитам частни комплекси тук там с басейни с ограничен достъп, някак си по-приятно пък така съм свикнал от малък при соца.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Петр Порошенко (президент на Украйна), Барак Обама (президент на САЩ), Жозе Барозо (председател на ЕК) и Андерс Фог Расмусен (генерален секретар на НАТО) са признати за виновни в извършване на военни престъпления в Донбас. Това реши във Венеция съдебно заседание на "Трибунала Ръсел".


Сред обвиняемите бе и председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой, но в присъдата неговото име не се появи.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Добре представяш новините, но удобно пропускаш някой подробности...

Венеция. Президентите на Украйна Петро Порошенко и на САЩ Барак Обама, председателят на ЕК Жозе Барозу и генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен са признати за виновни в извършване на военни престъпления в Донбас, на състоялия се днес във Венеция неофициален „Трибунал Ръсел”.
По-рано се съобщаваше, че сред обвиняемите пред неформалния съд е и председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой.
Пред РИА Новости един от наблюдателите присъствали на показния процес, колегия от четирима съдии вдени от председателя на организационния комитет на „Трибунала Ръсел” във Венеция Алберт Гардин, който е и лидер на движението за възраждане на независимата Венецианска република, осъди Порошенко, Обама, Барозу и Расмусен като „военни престъпници”, признавайки ги за виновни за военни престъпления срещу народа на Донбас.
Евтин манипулатор...
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Добре представяш новините, но удобно пропускаш някой подробности...


Евтин манипулатор...

Тука верно сте парад на тъпунгерите. След арогантния селяндур amoun, на когото от 100км. му личи, че не е видял нищо и не знае нищо за света извън кочината, в която самодоволно грухти, тва па боксьорче не е чувало за линковете.

В поста ми "Трибунала Ръсел" е линк към Уикипедия. В него е дадена пълна информация каква е тази организация. Вярно, че е на английски, но би било редно да разбирате този език, щом си врете гагите в международни теми. Пък и това, че не сте чували за "Трибунала Ръсел" досега, също не е повод да си показвате неграмотността специално тук. По-добре бегайте у предприемаческите теми "как да направим 5лв. за един час", стига сте цапали по другите.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Какво правиш тук бе, заминавай и не ни занимавай с пропагандата ти...
 

Горе