АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Какво стана блядок? май няма да получиш бонуса за темата в този форум а? Мрънкат ли ти шефовете че не се справяш добре и изпусна коня а ... труден е живота...

нищо ще ти е за урок, със следващата задача може да се справиш по-добре. тук понатрупа опит и видя че с тази примитивна пропаганда можеш да зарибиш само 12 годишните...
А тези които си мислиш че си привлякъл на твоя страна, НЕ СИ те и преди това бяха същите заблудени кратунки...

Тъкмо предположих, че конгениалният страдалец е откъртил след лексото...


Ще го пусна да извиси морно чело в орнитологията ...


"They've seen places beyond my land
And they've found new horizons
They speak strangely but I understand."


Лека
 
От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Освен че ежещият се селяндур е бил превъзбуден, не забелязах друга активност по темата. А хунтата използва "Точки-У" дори днес.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Първо, моля те повече не пускай линкове от тоя отвратителен сайт. Подобен сайт не бях виждал от 96-та година. Толкова реклами има, че въобще не можеш да прочетеш нищо. Тоя сайт крашва браузери. За 2 минути ми запълни 3Gb рам!
Второ - поредните пропагандни лъжи. От цялата история не разбрах, защо запада е пред крах? Кой запад - ЕС или Америка? Информацията е поднесена супер манипулативно. Руснаците трябва да подкрепят Алкайда, защото няма общо с 11.09?!! това ли трябваше да е извода? Руски лидери не ходели на Мейдана, защото не били поканени? Ми те щяха да ги претрепят там. Тъпоооо! За наивници може и да е идеално. Но аз обичам, като чета нещо, да видя поне малко мисъл, логика, факти, доводи и аргменти.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

madseason имаш почти 70 годинии факти за поведението на Америка и като цяло запада. Стотици военни конфликти в малки и слаби държави. Милиони жертви, тотална разруха след намесата на "миротворците"

И оста ясно е написано какво се има предвит. Не знам защо е толкова удобно да се правите на луди когато се плюе по страна различна от Русия. И щом от зпада кажата Путин е лош е яко, истина и еправилнтот. Но ако от някъде другаде кажат не е вярно ехее ебаси пропагандата.

Явно доста от вас живеят в паралелна вселена..
 
Последно редактирано:
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Явно, като пишеш, нито четеш какво е написано преди това, нито се опитваш да осмислиш информацията.
1. Кой запад и защо е пред крах? Швейцария и Германия ли са пред крах?
2. ЕС трябва да се бори с Китай, защото иначе всички си губим работата. Нашия интерес е да произвеждаме, а не да внасяме стоки. За това е нужно, да се обеддиняваме, а не да се цепим.
3. В статията отново се завърта супер манипулативно темата Русия-САЩ. Нон-стоп едно и също. ЕС е длъжен да има мнение по въпроса. В интерес на всички нас е Украйна да е свободна и независима държава.
4. Колко тъп трябва да е човек, за да си помисли, че ЕС трябва да се възхищава на руските сепаратисти в Украйна? Откъде дори му е дошла подобна мисъл на тоя тип?
5. Колко тъп трябва да си, за да защищаваш "Ал Кайда" и "Ислямска държава" и да си мислиш, че тия ще доведат до просперитет държавите на Изток. Най-малкото поне можеш да видиш колко милиони бежанци бягат от държавите, завладени от тия групировки.

Мисли, пич, мисли! Задавай си въпроси. Не се оставяй на копелетата, да ти промиват мозъка. А продажни медии колкото си искаш.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ахаааа шотландците искащи независимост са патриоти, но тези Украйна с сепартисти и терористи :lol: колко демократично....

В интерес на никой нормален човек не е Украйна да бъде в ЕС и НАТО. Ако толкова ви се гледа Трета световна война, играйте RED ALERT.
 
Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе лакейче, ти събра малко репутация от келеши и малоумни мърди и реши да се правиш на мъж ли?

Чак взел да сипва репутация, по теми от преди 3-4 месеци в злобата си, я кажи запени ли се докато го прави?
бара ли меча докато даваше минуса?
или си бърка по дупките ?
няма значение де, важното е че си си направил кефа нали :)


Освен че ежещият се селяндур е бил превъзбуден, не забелязах друга активност по темата. А хунтата използва "Точки-У" дори днес.
 
От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Тъй като горепъчещият се маймун е пряк продукт на цензурата, наложена в СМИ (по подобие на оруеловската "1984"), то малко и по този въпрос - какво крият те (а защо крият - всеки може да си отговори и сам):

Днешни новини и данни от Европа и света във връзка с тази тема, които най-вероятно няма да бъдат оповестени в "общонационалните" български медии:

Роднини на загиналите в сваления Боинг германци ще съдят Украйна

Унгарският парламент ще подкрепи автономията на Закарпатието на 26 септември. По-късно въпросът ще бъде обсъждан и в Румъния.

Украйна откри "врагове на народа" в лицето на българите и гагаузите

"Глупавите" санкции рано или късно ще отминат, но ЕС вече няма да може да възстанови позициите си на изгубените пазари.

Алберто Хутченройтер: Действията на НАТО дестабилизират обстановката в Европа


Икономическа и демографска статистика на страните и обединенията в Г-20 от Евростат.
 
Re: От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Тъй като горепобарващият се палавник е пряк пример за маниак лунатик плод на две империи, за него ние сме сган от някакви провинциални крепостници, отклонили се от правия път.
приема ни по същия начин, по който са ни приемали и чалмите преди това - рая, тъпа изостанала рая, нищо че е живял в комуналка с още 5 семейства и една баня за всички.
кои сме ние че да се мерим с него човекът с имперско потекло...
Той не може да осъзнае че реално акъла му достига да облъчи само 12 годишни лабилячета които играят с червен цвят на електронни игри.

Тъпите линкове които пускаш, предполагам ти ги изпращат заедно с опорните точки? Или си приел това за лична кауза и ровиш в нета да ги трупаш.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Като чета мненията на Krumov и strana се убеждавам в едно: тия хора не искат България да е в Европа. Тия хора искат, ако може България да стане част от Русия и да си говорим на "другари".
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Като чета мненията на Krumov и strana се убеждавам в едно: тия хора не искат България да е в Европа. Тия хора искат, ако може България да стане част от Русия и да си говорим на "другари".


:lol: Смятай колко си зле.... Какви другари, какви пет лева. В Русия е капитализъм на не знам коя степен. Няма нормален човек който не бил желал да има бизнес на руските пазари. ЕС видимо не носи никакви ползи на България.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Досега от ЕС сме получили 9 милиарда и половина лева. Много неуместно ми идва това с никаквите ползи. И още нещо - това далеч не е най-голямата полза за страната ни.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Имаш предвид ИЗПИСАНИ и "усвоени" 9 милиарда, от определени хора, а пък някоя заблудена фирмичка, после я пускат на сталинка георгиева и ги съдят от олаф, демек ела да ти дам 10 000 лева, да изпишем 10 милиона, пък след 1 година те дават на сталинак георгиева от олаф и ти еб**** майчицата.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Аз пари от Европа не искам, достатъчно ми е култура и закони...
и предпочитам да ходя в Алпите вместо в Урал :)
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе то и аз не искам, ама бива ли ние само да и даваме.
То излиза, че европейските закони са по-висши от нашите, цяло ЕССР
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Нямам представа коя е Сталинка Георгиева, нито пък има нещо ясно в мисълта ти, както обикновено. Знам обаче, че 9.5млрд лева са влезнали в икономиката ни, пък ако ще това да е станало през джоба на Жоро Павето.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Много е важно къде отиват парите, щото такива евро пари, повечето ходят в партиите, сиреч - привикват някоя мижитурка и утрепка като тебе - дават му 1000 лева, изписват чрез него, че е усвоил 10 милиона, прибират си парите и така - това се наричат партийни каси и го правят всички партии. И друг е въпроса, че такива пари не създават работни места, да не говорим, че се държат в чужди банки за кой знае кога. демек благодаря - такива пари не искам аз да влизат тук.

политиката на тея европари е - СВЕТИ ЗА ДА ГАСНЕШ
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Досега от ЕС сме получили 9 милиарда и половина лева. Много неуместно ми идва това с никаквите ползи. И още нещо - това далеч не е най-голямата полза за страната ни.

Не е неуместно, всъщност. Елементарна математика. Смяташ колко сте дали, колко сте получили и за какво именно сте ги получили.

Само за пример. Гърците получиха много повече, при това бяха в практическа ситуация на фалит. Най-много им даде Германия. Само че с условието да закупуват германски машини и стоки. Кой спечели и кой загуби? Пак са по-добре от България, но примерът (ако се погледнат числата) е показателен.

Получават се пари по предсъединителни програми и фондове, които се крадат или ползват от посредници - много от тях дори не по предназначение, за което България си носи съответните негативи. С повсеместното планиране, извършвано ота посредствени евробюрократи и чиновници(което е по-зле дори от бившия СИВ) се подриват устоите на пазарното стопанство, губи се смисълът да се развиваш и да реинвестираш.

България е най-бедната страна в ЕС и една от най-бедните в Европа като цяло. Жизненият стандарт на българите (който най-вече зависи от това какво получават и какво харчат) не може да се сравни дори с Беларус. Вътрешното производство умира: промишлеността отдавна, а селското стопанство - всеки ден - българските стоки са неконкурентноспособни и се изместват от чужди дори и на толкова малък и неплатежоспособен пазар като българския.

Бедността води до нарастване на криминогенната обстановка. Единственият плюс донякъде (за бизнеса, но не и за работниците) е евтината работна ръка и свързания с нея сектор на услугите, но това пак е нож с две остриета. Води до емиграция или заробване, а не до чужди инвестиции.

Икономиката е от олигархически тип, а българското правителство не може да взима самостоятелни решения. Губи милиони пропуснати ползи от геостратегическото положение на страната (единственият й останал досега плюс), защото няма кой да гони националните интереси. Социалистическите партии представляват едрия капитал, а демократическите - външни НПО. Нито едните, нито другите са полезни за страната като цяло в сегашния им състав.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Прав си почти за всичко, но тук не виждам по никакъв начин проблем в ЕС - напротив, виждам го съвсем ясно в конкретни политики, провеждани тук, у нас. А за сметката - колко сме дали и колко сме получили - точният резултат е 4 млрд на плюс.
 

Горе