БГ продукти и сайтове за полова мощ

Izida

New Member
Съжалявам, че аз започвам темата, но след като чух за реклама на шоу по радио ZRock за продукта Пермен, реших да проверя и намерих този сайт - http://www.permen.bg
Преди това имаше един сайт - http://www.erekcia.com

Замислих се, дали няма да се направи български вариант на Genbucks?!

Какво мислите по този въпрос?
Нима не е време да се размърда някой и да направи една добра, различна и печеливша българска афилейт програма?
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Може би, който е първи ще спечели.
Има неща, които е по-добре да се продават дискретно и онлайн...
Ако някой намери подобни продукти и има намерение да развива подобен бизнес на бг пазар, съм навита да помагам :)
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Не е ли забранено да се продават хапчета онлайн?
Ако бяха забранени щяхме да сме безработни пък и то само го поръчваш нали? те ти го доставят така че какъв е проблемът?
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Предполагам че тези хапове като виагра и т.н. се ползват от хора над 60+
а аз не знам да има много такива които да ползват интернет то не че няма но..
 
за бг пазара неможе хранителни добавки онлайн... така че няма кои да развива...

пп чух но не съм сигурен че сега се канят да гласуват закон в рекламата онлайн за бг да забранятр за такива продукти... може да не разбират от материята но от правене на закони на кило ги бива
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Много е добре даже че все още има закони които контролират какво се продава по аптеките и хранителните магазини, надявам се скоро законите да станат малко по-строги като европейските и да се ограничи консумацията на продукти с неясен състав и произход. Не случайно genbucks са в държава за която никой не е чувал и където вероятно няма никакви закони.
 
По принцип хранителните добавки не трябва да се продават в аптеките (разбирай забранени за продажба там - аптеките са за лекарства) а в дрогериите даже го приеха този закон но фармацефтичното лоби в бг е силно и го върнаха защото голяма част от печалбите им идват точно от тези продукти... Иначе за европа някои продукти на гб се шипват от Англия сега ми кажи че вярваш по малко на англичаните отколкото на нашите и изкоментираи какво мислиш за Market Health и техните продукти или за WorldNiche и MoreNiche които са англичани както се казва като не харесваш една фирма винаги имаш алтернатива :)

пп а гб са в тази държава заради данъците за такс хевън си чувал :)
 
Последно редактирано от модератор:
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

@coolice, ти пробвал ли си някой от тези продукти ? Имат ли някакви сертификати и продават ли се някъде в Европа по дрогриите официално ?

@izida, нищо не ти пречи да почнеш да предлагаш продуктите на genbucks на младите майки ...
 
От: От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

@izida, нищо не ти пречи да почнеш да предлагаш продуктите на genbucks на младите майки ...

Бих ги предложила, но не мисля да пазарувам на едро.
Ако имаше български вносител, щях да се обърна към него.
Моля да ми цитираш, къде в закона пише, че е забранено?

Ето един, приличаш на генбъкски сайт - http://bustplus-bg.info
А в този магазин се продават билкови продукти - http://smehurko.com/catalog/index.php?cPath=120
Има и още много примери. Ако беше забранено, нямаше да ги има нали?
Прости никой още не се е сетил да обедини магазинити и да направи афилейт програма!
 
Последно редактирано:
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Пожелавам на теб и на всяка майка никога да не открие в ученическата чанта на детето си флакон от продуктите на Genbucks ...
 
От: От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Пожелавам на теб и на всяка майка никога да не открие в ученическата чанта на детето си флакон от продуктите на genbucks ...

май имаш против афилиейт програмите като цяло а не против самите продукти
защото ако не ги продаваме ние ще ги продава някой друг нали
според мен всичко което не е забранено е разрешено , всеки сам да си преценява дали да купува или не
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Какво да имам против афилиейт програмите като цяло ??? Предполагам че съм се занимавал с такива преди да си чувала за интернет. Имам против майките да продават на децата "билкова" дрога или да толерират продажбите. Доколкото ми е известно в България и Европейския съюз е разрешена продажбата само на хранителни продукти и медикаменти които имат необходимите СЕРТИФИКАТИ, т.е. всички останали са забранени за продажба. Дори продажбата на детски играчки без сертификати в България е вече забранена. Съвсем скоро абсолютно всички продукти и услуги тук ще имат нужда от iso сертификати, жалко че културата и възпитанието не може да бъде сертифицирано.
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

1.Виагра се продава и в аптеките но едва ли се купува от деца -просто защото не им трябва.
2.Едва ли тези продукти са без сертификати и се произвеждат без да отговарят на нечии закони -ако е така отдавна да бяха спрени -интернет е най публичното място и има доста служби за сигурност .Съмнявам се че нашите закони са по добри или пък се прилагат по строго от европейските или американските . Мислиш ли че е незаконно щом тези продукти си пристигат най безпрепятствено да адрес в България и не само а се шипват по цял свят . Да... Възпитанието и културата не се сертифицира ...гради се в къщи и в училище ...
Маркетинга на тези продукти е просто бизнес за който ако има доказателства че е незаконен не бих го толерирала разбира се .
 
Последно редактирано:
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Безпрепятствено с куриер можеш да получиш всичко, но това не означава че имаш право да го продаваш. Стоките без сертификати се продават само на пазара. Нашите закони се градят на основите на европейските, никъде не съм писал че са по-добри или по-строги, а че трябва да станат като европейските. Отмина времето когато всеки внасяше какви ли не лайна от третия свят и ги пускаше спокойно за продажба по хранителните вериги. И не говоря за Виагра, а за продукти със съмнителен произход, и по-конкретно за "билков" кокаин, екстази и др. такива гадости.
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

според теб дали този кокаин който не се шмърка а е на таблетка ще бъде опасен за някой? Или Екстазито което има само кофеин..
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

С куриер ни с куриер когато са от чужбина стоките минават през митница нали и там се удостоверява произхода им .
Декларацията за съответствие на продуктите /т.е.сертифицирането / е задължение на производителя а не на продавача, но продавача трябва да може да удостовери произхода на стоката ама това е друга и много дълга тема и то се отнася за доста продукти на нашия пазар не само за визираните в тази тема ама да не се отплесваме .
..... и дай да не преувеличаваме че при тая свободия задачата на родителите става доста трудна но до сега не съм срещала майки и бащи да толерират продажбата на каквато и да е дрога .

пп в темата май ставаше въпрос за сайтове за полова мощ
 
От: БГ продукти и сайтове за полова мощ

Който подкрепя Genbucks, покрепя и разпространението на дрогите им.
Познавам и доста майки които "яко сецкат от лулата на мира", но това е друга тема. Пък крайно време е жените да разберат че обикновено мъжете нямат физиологически проблем с половата мощ, просто да се научат как да ги предразполагат, стига мъжа да не е мъртво пиян, вместо да ги тъпчат с хапове че оня да ръга кат животно.
 

Горе