Видове Paypal Solutions за бизнес карти

Здравейте, имам питане за бизнес регистрация в Пейпал. Като се логна за първи път ми дава да си настроя My Business Setup, при който първото нещо от тоя сетъп е за настройване е Paypal Solutions - има за избор да ползвам профила за разплащане в личен сайт, за фактуриране, за работа с Е-бей и други разни. Аз искам да ползвам картата за няколко Paypal Solutions наведнъж, но като си избера нов солюшън, само ми подменя предишния и не ми позволява да добавям няколко солюшъна наведнъж и да ползвам картата, примерно, не само на личен сайт, а и в е-бей. Какво да направя, нова карта ли трябва да добавя, нова сметка? Може ли с една карта няколко солюшъна да ползвам? Благодаря ви предварително :)
 
чакай малко, отново :) това е като си правиш акаунта да приемаш пари от клиентите на бизнеса ти :)

аз доколкото разбрах искаш да пазаруваш с през пейпал за начало, нищо че е бизнес акаунт, можеби трябваще да започнеш като потребител с обеикновен акаунт щеше да е по лесно :)

за пазаруване трябва да си работи ок независимо с кои солюшън си :)
 
От: Видове Paypal Solutions за бизнес карти

Добро утро! Не е точно за пазаруване, искам да продавам мои дрехи онлайн. Чрез сайт и чрез е-бей. Като стигна до солюшъните, обаче, ми дава да си избера или е-бей или пейпал стандарт за сайт, който обаче не е е-бей. Нова карта или нова сметка или как трябва да постъпя? Благодаря ти
 
хъм само един акаунт ти трябва и може да го ползваш и на е-бей, значи избери го за сайта си, и виж какво ти трябва а после мисля че ще можеш да добавиш е-бей знам че със сигурност става... но не мога да те насоча не съм ползвал е-бей никога
 
От: Видове Paypal Solutions за бизнес карти

Всичко е наред, няма значение с кой солюшън съм, може да се ползва за ебей без проблем. Сега обаче имам питане за доставките. Обичайно как се получават - до врата или се взимат от пощенски/ куриерски станции, защото разликите са в пъти и са фантастични. Та, хората ходят ли до станции или много искат до врата да е доставкатата?
 
да и аз това ти казах за солюшъните :) обичайно ти ги носят до врата защо разликата да е в пъти? какво ще доставяш колко тежи ?

може да ползваш два типа улуги куриер и нормална препоръчана поща / малък колет кеото е доста по евтино
 
От: Видове Paypal Solutions за бизнес карти

Ами, примерно, искам да пратя тениска/рокля/ блуза до Италия - пощенска услуга за малък колет е около 10 лева. Според едната служителка пратката се носи до станция. Друга служителка ми каза, че зависи от условията на пощите на съответната държава и може да се носи до врата или се праща съобщение на получателя да мине да си я вземе. Другият вариант до вратата на купувача минава през EMS бърза пощенска услуга и цената скача на 40-50 лева. За други куриерски услуги гледах, под 40-60 лева не носят.
 

Горе