nandibandi
Well-Known Member
Ще му оперират менискуса - контузил се на мачле. Жалкар...Аз бях сигурен, че ще се измъкне с болничен. И какво, първите две партии с лидери в болници... Пародия на държава е това...
Ще му оперират менискуса - контузил се на мачле. Жалкар...Аз бях сигурен, че ще се измъкне с болничен. И какво, първите две партии с лидери в болници... Пародия на държава е това...
Хуааааа, кой заложи, че боци ще се разболее преди изслушването в парламента в сряда?
Надписът към снимката гласи: "преди две минути Бойко влезе в Пирогов.
Едно може да се каже със сигурност - не е било БЛАГОДАРЕНИЕ на Тиквата.Аз не виждам някой българин да е живял зле през последните 15 години. Но вие си повтаряйте колко е лош Бойко, ох, ужас, заради него не взимам милиони, той ми е виновен за всичко.
Ти по-добре не се цепи така. Единственото, което се разбира от всичката плява дето се опитваш да бълваш е следното:tedkata_m каза:Абе ти си трол, като развалена плоча. Герберски, Бойко, само това знаеш. Добре ли си? Тоя човек явно нещо много лошо ти е направил. Трабант ли караш? В колиба ли живееш? Не се излагай, ставаш за смях в очите ми. А страницата никак не е затворена, а си е отворена, защото комунизмът те е облъчил и ти сляпо вярваш в него.
Присъщо на нарцисистите е да изпитват ужас от публично унижение. Той осъзнава, че не може да отиде в парламента и да представи някакъв план, дето му се хилим цял ден - ние, които не сме експерти! А представяте ли си какво ще го прави мнозинството там? Не на болен, ръка ще си отреже, за да не се изложи публично. Така си мисли той, обаче, излагайки се много повече като се крие като мишок.Очаквах, че тиквичката ще излезе в майчинство, той пък в болнични
Не, не ни се вижда крайна - факт е, не теза.Тезата: "Всичко хубаво в последните 10 г. се е случило въпреки Правителството, а всичко лошо благодарение на него" не ви ли се вижда малко крайна?
Ти си тъмночервен трол, то с такива като теб дано не ми се налага да правя бизнес. А колкото до дядо ми, да, имам си причини да мразя червените. А иначе Бойко ти е бръкнал отзад яко и те тормози. Горкият!Едно може да се каже със сигурност - не е било БЛАГОДАРЕНИЕ на Тиквата.
Ти по-добре не се цепи така. Единственото, което се разбира от всичката плява дето се опитваш да бълваш е следното:
Някой комунист набил дядо ти преди 80-години и друга песен твоята латерна не свири.
Падне Джипко - дойде лошо комуниста, тедка твърдо за ГЕРБ!!!
Единственото, което има да каже Тедката на всички против герб - "явно Бойко яко ти е бръкнал в джоба".
Ама за чалгарчето думичка не обелваш, той явно ти е скритата симпатийка.Ебати гнусната свиня Има ли по грозен от тоя?
Ахахахаха. Че то вече и аз мога да пиша вместо теб. С две думи както винагиТи си тъмночервен трол, то с такива като теб дано не ми се налага да правя бизнес. А колкото до дядо ми, да, имам си причини да мразя червените. А иначе Бойко ти е бръкнал отзад яко и те тормози. Горкият!
Леле, ти си малоумен трол. Какво правиш в този форум? Бегай в бгмамма по-добре! )))Ахахахаха. Че то вече и аз мога да пиша вместо теб. С две думи както винаги
Падне Джипко - дойде лошо комуниста, тедка твърдо за ГЕРБ!!!
Ама за чалгарчето думичка не обелваш, той явно ти е скритата симпатийка.
Толкова милиарди да ти минат през ръцете и ти ще си дебел, това колко софри и черпене саСлавчо поне е само грозен, а тоя е и дебел! Много дебел!
Е нищо, сега през други хора ще преминат, не се притеснявай!Толкова милиарди да ти минат през ръцете и ти ще си дебел, това колко софри и черпене са
Horse sweater - ма те специално за него са го правили, бе!