Да започва, но в това тема, с ново заглавие. Тази се изчерпа. @nandibandi да направи нова тема, а тази - за коша. (@Blinky)
Доизносва завалийката...Horse sweater - ма те специално за него са го правили, бе!
Връчваш ми мандат за съставяне на тема, разбрах.@nandibandi да направи нова тема, а тази - за коша.
Според мен си е мърльо, а тоя, дето го пере на кофти програми - още по-голям. Имам по-стари пуловери в по-добро състояние и не са маркови...Доизносва завалийката...
Според мен си е мърльо, а тоя, дето го пере на кофти програми - още по-голям. Имам по-стари пуловери в по-добро състояние и не са маркови...
То за това Политика е до Кофата. Има си защо. А защо още се дъвчи тук. Мисля, че темата беше актуална само за съответния ден на изборите? Или просто си се дъвчат някакви неща?Да започва, но в това тема, с ново заглавие. Тази се изчерпа. @nandibandi да направи нова тема, а тази - за коша. (@Blinky)
Драга ми поцинкована герберутчице твоят път води направо към тийн проблем. Така че само след тебЛеле, ти си малоумен трол. Какво правиш в този форум? Бегай в бгмамма по-добре! )))
Не ти отива на претенциите да ползваш граматиката на кварталните пиянки - герберутки и тнДрага ми поцинкована герберутчице твоят път води направо към тийн проблем. Така че само след теб
Ахахахахахахха, т.е. тя ще продължи залъгването?!? И после нямало по-малко зло...Мая Манолова есента: Влacттa ce oпитвa дa зaлъжe пeнcиoнeритe c пo 50 лв.
Мая Манолова тази сутрин: Ние ще настояваме тези 50 лв, да са продължени поне до края на тази година.
Тролски пак се изсра в темата неадекватно. Бойкоооо, в много джЕбове си бръкнал, брато!Роналдо и Меси на политиката. Време е да му дадат златна гума, нищо че го заболя тринадесетия менискус
Знаем, знаем. Лошо комуниста доди - бие Тедка дядо ...Тролски пак се изсра в темата неадекватно. Бойкоооо, в много джЕбове си бръкнал, брато!
Теди, на коя планета живееш по принцип? Още миналия петък беше ясно заявено, че премиер ще е къдравата Сю, а вчера дори му/ѝ връчиха мандата за съставяне на кабинет.Ако ГЕРБ предложат кабинет без Бойко, твърдо заставам зад тях.
Говоря за евентуални предсрочни избори, знам новините по-добре от теб. Но дали Митов ще е предложение в бъдеще не е ясно. Само да ти кажа, че Митов, Биков, Дилов, Марков и Румен Христов са 20 пъти по-десни от Атанасов и Иванов от ДБ. Та ако Бойко се оттегли и има нови избори не виждам причина да не ги подкрепя.Теди, на коя планета живееш по принцип? Още миналия петък беше ясно заявено, че премиер ще е къдравата Сю, а вчера дори му/ѝ връчиха мандата за съставяне на кабинет.
Като цяло постът ти казва ясно, че хич не следиш политическите събития в момента.
п.с. Заставай където искаш. Утре връщат мандата. Абстрахирай се от медията, която цитирам. Истина е.