Защо сте толкова смешни

От: Защо сте толкова смешни

Разбира, се че е той или някой еквивалентен на него.
А "смешен" само по себе си не е обидно, всеки се смее на различни неща.
Аз се смея на вицове, друг се смее на бухалки, трети на котки...
 
Re: От: Защо сте толкова смешни

Аз искам да попитам ЗАЩО тази тема седи в раздел Пазар, а когато пуснах да продавам ЛЕГАЛЕН СОФТУЕЪР - Xrumer, поста ми беше изтрит без всякакво обяснение ?

щото ми спамят едни блогове много и само фа го добарам спамъра ако ползжа лаптоп ще му го направя на таблет пц

това хрумъра е няма таква гадост............ и не е никакъв бизнес


модераторското тяло имаше проблеми за решпаване днес и ги реши затова преседя тази тгемас
 
От: Защо сте толкова смешни

Дам, смешни сме си :) Аз даже съм и глупава... Ама като такава си живея живота мноогоооооооооо добре :)

винаги съм завиждал на глупавите дева
живеят си живота и не им пука...

не им дреме хич!
и нерви по малко хабят
абе завиждам и то много дева...
 
От: Защо сте толкова смешни

"От историческа гледна точка Кали е най-отвратителното божество в индуисткия пантеон и често се изобразява като безумна осморъка и покрита с кръв жена, държаща окървавен кинжал във всяка от ръцете си."
 
От: Защо сте толкова смешни

Значи има цензура така ли? Не ти изнася понеже някой си ти спамил блоговете и си го изкарваш на мен ? Хах.. братле, умно момче си, не се излагай така.
 
Re: От: Защо сте толкова смешни

Значи има цензура така ли? Не ти изнася понеже някой си ти спамил блоговете и си го изкарваш на мен ? Хах.. братле, умно момче си, не се излагай така.

днеска още един тъпак спамеше в коментарите на предприемач.нет 3000 коментара с линкове http://www.predpriemach.net/user/675 тези които са онлаин може да погледнат защото скоро няма да ги има

ако пусна анкета да си продаваш ли софтуера тук повечето ще са съгласни с мен

искаш да ви се кефя ли да не ви закачам ли гнусна работа е това а щом си опрял до продажба на софтуера живото доказателство че от спам не се печели

е това ви се чудя защо не правите уаит саитове (тук таме с някои греи елемент елемент - ако се налага) от които да печелите с години (верно че отнема време отначало) а се подвеждате по глупости за бързо забогатяване в случая със спам на линкове

вече ги няма ама ето да видите
 

Прикачени файлове

  • Screenshot-3.jpg
    Screenshot-3.jpg
    57.1 KB · Преглеждания: 21
Последно редактирано от модератор:
а е гадна и гнусна история защото ти или някои като теб наспами в събота вечер , друг брат по съдба и професия... уебмастър трябва дазпочне неделя сутрин с чистене на спам......
 
От: Защо сте толкова смешни

...Първо искам да се извиня за правописните си грешки в едно от предишните мнения ама ми свършваха батериите на клавиатурата. Иначе, аз не съм отмътителен и не бих паднал на твоето ниво и да се опитвам да ти го връщам, камо ли пък със спам. Аз не съм уебсмастър, аз съм боец.. запомни го.
Това, че ме квалифицираш като тъпак е малко жалко, понеже не се познаваме лично. Жалко, че те е страх като мъж да ми отговориш на личното съобение, а търсиш подкрепа от пичовете във форума. Някой ден ще се запознаеме и тогава ще те питам дали наистина, СЛЕД КАТО МЕ ПОЗНАВАШ би ме нарекъл тъпак? Не е заплаха, просто не можеш да си вадиш изводите както на теб ти изнася. Аз лично се занимавам с уаит хет сайтове, иначе от блекхет се печели и то много, просто имам морал на по-високо ниво.

П.С. Да допълня, че не съм пуснал аз тази тема, да не се объркате :)
Последен Edit: Това, че не можеш да се справиш със спама в блоговете си, говори за професионалното ти ниво (да ти печелиш пари, да ти имаш последователи, но ти не можеш да си промениш кода по елементарен начин за да няма вече спам?) Аз който не разбирам нищо от php мога да го направя.. но според теб аз съм тъпак.. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
Послеееедно допълнение, че не се сдържам: Значи според теб е високо морално-интелигентно-възвишено да продаваш хапчета? Да значи съм тъпак, но поне имам морал т.е. морален тъпак!
 
Последно редактирано:
От: Защо сте толкова смешни

Чакам отговор и смислени доводи, защо не позволявате да пусна ЛЕГАЛЕН софт за продажба ? След като не нарушавам правилата, които Вие господине сте писал?
 
От: Защо сте толкова смешни

"XRumer is a Windows program that posts forum spam with the aim of boosting search engine rankings. It has been claimed that the program is able to bypass techniques commonly used by many websites to deter automated spam, such as account registration, CAPTCHAs, and e-mail activation before posting. The program makes heavy use of a database of known open proxies in an attempt to make it more difficult for administrators to block posts."

Болшинството от хората в този форум грам не се кефим на спамери, спамерски софтуер и всичко останало свързано със спама. Тези от нас, които имат големи сайтове губят време всеки ден в разриването на лайна причинени от малоумни програми като тази, която се опитваш да продаваш. Трябва да се благодариш, че само са изтрили темата вместо да те баннат направо. Сигурно са те оставили понеже са доста толерантни.

Форумът си има администратори. Правилата са за обикновените потребители, а не за тях. Администраторите могат утре да изтрият твоята тема, а вдругиден и целия форум ако поискат. Никой копче не може да им каже защото те са правоимащите и последната инстанция по всички въпроси в този форум. Ако не ти харесва си направи твой форум, продавай там спамерски програми или каквото друго искаш. Тук си на гости и ще правиш каквото кажат админите, ако искаш да продължиш да влизаш тук. Те не ти дължат обяснение. Нищо не ти дължат всъщност, защото форумът е безплатна услуга предоставена такава каквато е, без гаранция.
 
От: Защо сте толкова смешни

Благодаря за отговора Чепик, поне ти каза нещатата с истинските им имена. Все пак въпросът е, че са написали правила, които аз като гост на този форум спазвам, а те нарушават. Да безплатна услуга е, но когато съм се регистрирал те са поставили УСЛОВИЯ които аз СПАЗВАМ за това и те са длъжни да спазват ангажиментите си! Изтриването на юзера ми би било една много детска проява, а пък знам, че админите са пичове и по принцип нямам нищо лично против тях, нито пък те към мен. Просто исках отговор ЗАЩО? Но, както и да е.. след като гледам колко сте безпомощни пред спама ми става малко смешно. Нищо лично към никой, пожелавам на всички ви успех с бизнеса и развитието ви като осъзнати същества.
 
Последно редактирано:

Горе