За парите

Издържате ли се с нещата, които развивате като онлайн бизнес?

  • Да

    Votes: 217 90.4%
  • Не

    Votes: 3 1.3%
  • Това не е възможно.

    Votes: 1 0.4%
  • Трябва още много да работя, за да го постигна

    Votes: 14 5.8%
  • Плащам си хостинга на сайтовете и телефона

    Votes: 5 2.1%

  • Общо гласове
    240

hint

New Member
Всичко тук е абсолютно ново за мен.

Вие съумявате ли да се издържате от адсенс, продажби онлайн и др.?
Не че съм невъзпитана :), просто за себе си се чудя, дали да опитам да развия местенце в нета, което да събира трафик.

П.П. Защо не мога да си сложа подпис в тоя форум?
 
Мисля, че много малко от хората в този форум се издържат от онлайн бизнес, смятам че повечето хора тук както и аз просто си докарваме малко допълнителен доход.
 
Ако си сериозна ще успееш за 5-6 месеца да изкарваш повече от една средна бг заплалата със сигурност (американският пазар). иначе sky is the limit :)


за подписа трябват да имаш 5 поста
 
Да, и аз ще отбележа че съм безработен, ама в добрият смисъл на думата. :) Радвам се има такива анкети от време на време. :wink:

Аааа, hint добре си ни дошла и се радвам че си с нас, надявам се да си изкараш супер добре тук. Успехи и всичко най най. :)
 
еми като начало адсенсе до ся сам зел 100$ от интернет явно трябва повече труд сега си правя един проект за адсенс трудно е афлейта все още не сам много наясно :D
 
Анкетата е малко глупава. Това дали се издържаш от този бизнес зависи от стандарта ти на живот.
 
Аз нека да изкарвам по 70 000 от програма като най добите пък ще се види дали ще се издържам или не (на всеки три месеца ново ферари). Иначе за бг е много по лесно да се издържаш от афилиейт програми отколкото ако живееш в сащ
 
Да, всичко си е до какви стандарти се приравняваш. Не е нужно да си много опитен за да си с добри възможности от интернет маркетинг. Е, големите си взимат добрите суми и автоматично си вдигат стандарта. :wink:
 
Аз имам още 2 собствени бизнеса, така че немога да кажа какъв процент от доходите ми са от онлайн бизнес, но в интерес на истината са доста повече от една средна заплата за София. А добри пари от едно забавление и нещо ново незнам кой луд ще откаже 8) Мен са ме учили да изкарвам пари от много места, че като от едното парите спрът да мога да взимам от останали :twisted:
 
И аз не мога да кажа, че се издържам от Интернет, но си докарвам по повече от една средна заплата засега (основно от паркиране). Дано скоро да се поумножи.
 
Предполагам, че те интересуват конкретни цифри. Аз ще ти издам моите за последния месец Март: $870, като за реклама съм дал 160. Това се равнява на $710, които деля на 2 с другия човек, с който работя.

Но въпроса е че съм отделил точно 15 минути тоя месец за интернет "бизнеса" си, понеже нямам никво време, нито пък парньора. За подобно отделено време си е направо лудница :d В интерес на истината, това е рекордно за мен постижение. Просто не се сдържах да не се похваля. :d
 

Горе