Поддържа български сайтове:FLABAR каза:някой можели да микажи някои друк сайт за онлайн реклама освен Google Adsense?
Добре дошъл и от мен . Иначе все още има ли сайтове използващи e-gold . Аз лично имам там 2.50 долара ама не знам какво да ги правя . Ако някой ги искаwebmaster каза:Според мен си струва да откриеш акаунт в е-голд само ако поради някаква причина не можеш да правиш пари от AdSense. Просто това е истинския начин за малки и средни сайтове.
Synthetic каза:Здравейте на всички ! Това ми е първия пост тук и виждам ,че повечето от Вас знаят много добре за какво става въпрос.Аз си взех компютър съвсем скоро и не сам много наватре с нещата ,така че ще се радвам ако някой ми каже дали имам и аз шанс "да намажа" и да изкарам някой добар лев чрез интернет :?
:arrow:
Synthetic каза:Здравейте на всички ! Това ми е първия пост тук и виждам ,че повечето от Вас знаят много добре за какво става въпрос.Аз си взех компютър съвсем скоро и не сам много наватре с нещата ,така че ще се радвам ако някой ми каже дали имам и аз шанс "да намажа" и да изкарам някой добар лев чрез интернет :?
:arrow:
vitohol каза:Защото ако се забиеш замо с един саит, и недай си боже някой път да попаднеш под някой фитер на G. и трафика ти падне ти падат доходите, а ако имаш повече саитове тогава другте пък може да са във възход и така да се компенсират.
Има и Sandbox за новите сайтове и така колкото повече домайна развиваш, толква повече домайни ще имаш извън този Sandbox и така след време ще имаш много сайтове на различни теми в топ 10.
Друга причина: 10 сайта по $300 = $3000. Абе много са причините.