vitohol каза:Ако знае човек какво да прави и как да го прави $300 на месец от сайт е доста лесно да изкараш. Имам предвид с минимални усилия.
Иначе за един $3000 са малко за друг много. За мен на този етап са достатъчно ...
coolice каза:Ами най-добрия в ГБ един руснак някога правеше между 30 -70 к на месец (преди пишеше всеки от топ 20 кои колко прави на месец) а както каза Пилдюд (единия от шефчетата) в техния форум досега 6 души са станали милионери с тази програма последния съвсем наскоро за коледа и тове станало за не повече от 4 години от тогава я има прогрмата http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=2248
а с колко сайта го е направил си е негова работа но сам човек без проблеми може да се оправи със и със 10 сайта и със много повече от 100 сайта завсиси от бизнес модела
Даи си и-мейла да ти пратя и личната ми банкова сметка. :wink: :lol:adelina каза:coolice каза:Ами най-добрия в ГБ един руснак някога правеше между 30 -70 к на месец (преди пишеше всеки от топ 20 кои колко прави на месец) а както каза Пилдюд (единия от шефчетата) в техния форум досега 6 души са станали милионери с тази програма последния съвсем наскоро за коледа и тове станало за не повече от 4 години от тогава я има прогрмата http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=2248
а с колко сайта го е направил си е негова работа но сам човек без проблеми може да се оправи със и със 10 сайта и със много повече от 100 сайта завсиси от бизнес модела
остави ги ти тези - дай ми пример от един твой сайт
аз питам за вашите лични статистики и наблюдения
Blinky каза:Даи си и-мейла да ти пратя и личната ми банкова сметка. :wink: :lol:
vitohol каза:До колкото знам много хора от този форум, които са започнали абсолутно начинаещи вече си правят парички.
Така че що вместо да питаш кой, колко и как, и защо и с колко ... не вземе да следваш съветите тука и да си стартираш собствен бизнес.
adelina каза:vitohol каза:До колкото знам много хора от този форум, които са започнали абсолутно начинаещи вече си правят парички.
Така че що вместо да питаш кой, колко и как, и защо и с колко ... не вземе да следваш съветите тука и да си стартираш собствен бизнес.
1.Ти започна темата -как и колко а сега не щеш да оговаряш на въпроси. Не съм съгласна като се дават съвети да ми се дават примери с някой който направил милиони.
2. Мога да следвам съветите тук мога и да не ги следвам това си е моя работа . Аз казвам ли ти какво да правиш?
Blinky каза:Даи си и-мейла да ти пратя и личната ми банкова сметка. :wink: :lol:
Ти май неможеш да разбереш аз за какво си бая. А именно че както аз така и повечето тук не биха дали такава информация. Щом няма значение какво се пише по-надолу Ок, аз спирам до тук - но определено няма да имаш точни отговори по темата.adelina каза:Blinky каза:Даи си и-мейла да ти пратя и личната ми банкова сметка. :wink: :lol:
Blinky още вчера със "дай си и-мейла " ти ми парира питането окончателно така че всичко написано от там надолу е напълно излишно и няма общо с темата
Blinky каза:Ти май неможеш да разбереш аз за какво си бая. А именно че както аз така и повечето тук не биха дали такава информация. Щом няма значение какво се пише по-надолу Ок, аз спирам до тук - но определено няма да имаш точни отговори по темата.adelina каза:Blinky каза:Даи си и-мейла да ти пратя и личната ми банкова сметка. :wink: :lol:
Blinky още вчера със "дай си и-мейла " ти ми парира питането окончателно така че всичко написано от там надолу е напълно излишно и няма общо с темата
Определено всичко, с което мога да помогна на някой тук да започне да продава - го правя, но някой който не го познавам да ме разпитва такива въпроси - на теб как ти се струва ситуацията? Вярно е - не карам Бентли, но си мисля че е въпрос на време, както при мене, така и при всички занимаващи се с онлайн бизнес тук. Както казах и преди - в този форум скоро ще започнат да се появяват и първите интернет милионери.
Blinky каза:Адравей и добре дошъл във форума ни за правене на пари онлайн. Надявам се да си изкараш добре тук. Успехи и всичко най... най...