Все едно не си виждал сисадмин на работа с колко устройства работи едновременно.Все с някой работиш най-много. Но го направих мулти-избор.
Аз съм тъп юзър - Хром/Мозила/вайбър/Атом и до там приключва ползвания софтуер от мен.Те бате Windows като са много по разчупено минаха през проба-грешка с 8-цата. Не знам какво точно му трябва да един потребител, че да направи толкова голяма разлика. Да има, но интерфейса на Mint и Debian доста се смениха през годините, повече фичъри и апове имат от преди 6 години. Както писах, аз лично ми е тъжно за програмите, които не са написани за Linux. Но ако някой е много ентусиаст и си търси от време на време Windows, може да си направи виртуалка и от време на време да си го пуска.
Изчистиха доста неща през годините, откакто не си го ползвал. Но не мога да го твърдя на 100% тъй като от години съм с друга дистрибуция.Аз съм тъп юзър - Хром/Мозила/вайбър/Атом и до там приключва ползвания софтуер от мен.
С такова ползване всичко ми пасва, ама последния път Убунтуто просто изкара много бъгове иначе нямаше да го пипна поне 2 години.
Виждал съм, но не съм виждал сисадмин да пише в терминала на Андроид телефона си. Както и да го сметнеш, винаги имаш нещо, което ползваш най-много. Май знам и твоя уъркинг сетъп, или поне предполагам какво ползваш, дори да ти кажа и какво най-много ползваш като ОС.Все едно не си виждал сисадмин на работа с колко устройства работи едновременно.
Айде бе даже и от iPhone се е налагало през Blink. и то доста често. Нали не вярваш, че отивам на плажа или на пистата с раница на гърба като констенурките нинджа..... и не само през iOS, или през Android. Правели сме го редовно и на Symbian, когато още iPhone и Andorid не бяха измислени. Story of my life - coolice ще ти потвърди, че се налага редовно.Изчистиха доста неща през годините, откакто не си го ползвал. Но не мога да го твърдя на 100% тъй като от години съм с друга дистрибуция.
Виждал съм, но не съм виждал сисадмин да пише в терминала на Андроид телефона си. Както и да го сметнеш, винаги имаш нещо, което ползваш най-много. Май знам и твоя уъркинг сетъп, или поне предполагам какво ползваш, дори да ти кажа и какво най-много ползваш като ОС.
Не, както и не вярвам, че постоянно си на плажа и на пистата. Ако е така, добре си си уредил нещата.Айде бе даже и от iPhone се е налагало през Blink. и то доста често. Нали не вярваш, че отивам на плажа или на пистата с раница на гърба като констенурките нинджа..... и не само през iOS, или през Android. Правели сме го редовно и на Symbian, когато още iPhone и Andorid не бяха измислени. Story of my life - coolice ще ти потвърди, че се налага редовно.
Чудя се, как я търпиш тази щракаща клавиатура. Не стига, че скъпа ами шумнаWindows (всекидневно) / MacOS (новия макбоок про м1 с тая батерия изби рибата) / Chrome OS (за бакграунд музика) / Linux (сървър) и при телефоните iPhone, Samsung и Pixel .
Кажи какво мислиш за него. Дай ревюМ1 Pro Max е брутален
Чудя се, как я търпиш тази щракаща клавиатура. Не стига, че скъпа ами шумна
Кажи какво мислиш за него. Дай ревю
Според моя телефон termius ми е третия най-използван app след safari и месинджъра. Най-обичам да се налага да набия спирачки в аварийната на магистралата защото Nginx решава, че не може да ризолвне нещо си и умира, и да се мъча от тая малка клавиатура да го лъжа я с друг ризолвър, я през /etc/hosts.Айде бе даже и от iPhone се е налагало през Blink
Съгласен. За тия пари на пазара няма нищо дето да е дори близо по изработка и производителност.Така че ако някой се чуди за Air с М1 - да
Да, много си прав. Това е следващото, което ще се вземе. Вдигнатите монитори са по-удобни, защото стойките много място взимат на ня бюрото.Една камара пари за техника и монитора на бюрото изплющян...
Вземете по една стойка, вдигнете го, цялото бюро ще е свободно така и няма лаптопа да виси на ръба
Да, много си прав. Това е следващото, което ще се вземе. Вдигнатите монитори са по-удобни, защото стойките много място взимат на ня бюрото.
Хахаха, и още едно нещо. Нямаш прашни стойки. Те се прашат най-много. Лесно може да забършеш мястото и като цяло хигиената е на по-високо ниво. Точно за такива съм и аз, от снимката. Лошото е, както се вижда от снимката, че съм със стъклен корпус на бюрото. Ще трябва да разпределя напрежението с някаква дъска сигурно, да не направи стъклото на сол.
Едно че са вдигнати и не гледаш надолу цял ден друго че цялото бюро е свободно