Castitas
New Member
Здравейте,от скоро чета,наблюдаван и следя какво става из този форум и мисля да свия едно гнездо.Незнам защо,но раздела "моето пътуване" в този форум за разлика от англоезичните,не е от най активните.Лично на мен ми е интересно да чета за успехите и неуспехите на другите, и как успяват да правят пари.Повечето се отказват но има упорити хора които въпреки трудностите успяват.Дава и малко увереност и амбиция за старт на новите.Нищо не разбирам от онлайн бизнес.Реших да се пробвам с микро нишовите сайтове.Прочетох повечето неща от този сайт wwwnichepursuitscom и мисля,че всеки може да се пробва.Няма кой знае какви разходи и риска да загубиш някой друг долар го има,но е нищожен в сравнение с това което можеш да спечелиш.Успоредно с изучаването на микро нишовите сайтове мисля да си направя и блог където да изразявам мнение,ала-бала сещате се.Ома много големи ползи от това(поне така прочетох в тема във форума ) .
Първото нещо което ще направя е keyword research.Ще използвам samurai взех да свиквам с използването му,но така и не намерих нещо добро (имам чувството,че само аз немога да намеря добра ниша),но явно някъде бъркам.Има ли опция да търся фрази с 3 думи,понеже винаги ми намира с по 2 ?
Най-вероятно утре вечер ще потърся за ниша,понеже през деня съм зает. Има много въпроси в главата ми,но и много ми се спи,затова въпросите друг път.
Ако имате някакви съвети за keyword research-a за мен,не се притеснявайте да споделите .
Поздрави от новобранеца. :twisted:
П.С. Извинявайте ако има някои грешки в неграмотното ми писане,такава е модата (хаха) . Трябва ми и малко време да свикна с писането по форуми.(обикновено влизма,ползвам търсачката,намирам това което ми трябва и си заминавам )
Първото нещо което ще направя е keyword research.Ще използвам samurai взех да свиквам с използването му,но така и не намерих нещо добро (имам чувството,че само аз немога да намеря добра ниша),но явно някъде бъркам.Има ли опция да търся фрази с 3 думи,понеже винаги ми намира с по 2 ?
Най-вероятно утре вечер ще потърся за ниша,понеже през деня съм зает. Има много въпроси в главата ми,но и много ми се спи,затова въпросите друг път.
Ако имате някакви съвети за keyword research-a за мен,не се притеснявайте да споделите .
Поздрави от новобранеца. :twisted:
П.С. Извинявайте ако има някои грешки в неграмотното ми писане,такава е модата (хаха) . Трябва ми и малко време да свикна с писането по форуми.(обикновено влизма,ползвам търсачката,намирам това което ми трябва и си заминавам )