Виждаш ли как силно се усеща отсъствието ти. Никакво мърдане от форума и тва е.Отреагирано е.Блинки не е 24/7 на линия за всякакви луди. Да седи и да ги дебне на засада. А луди - да ринеш в тази държава.
Не, Ивайло не увисва. Интересно ми беше как извади процента? Защото аз ако ти покажа ( въпреки че няма да го направя, защото това значи да ти дам бизнеса си ей така ), си имам статистики за всичко. За всичко. И мога да излазя с точен процент за всичко, свързано с моите клиенти. С това се отличавам от някои хора. Демек - мога не просто да направя някакъв сайт и да се бия в гърдите, че съм велик програмист, ами и да го направя успешен. Хайде ЧНГ и на тебе.Поздравления, успя да ми намериш 2-3 грешки, щеше да е нещо важно, ако с това си изкарвах хляба, но както и да е. Да ти представя доказатества? Не те познавам? ИВАЙЛО? Имах ти скайп, темата с прословутите климатици всеки я помни, не ми пиши простотии. Покажи ми един твой проект, повтарям ТВОЙ! Кое искаш да анализирам бре ретард? Ти инсталираш теми, утре клиента Х като ти каже, че трябва да му направиш една проста функционалност, която да му извежда дневните/седмичните/месечните брутни/нетни приходи от онлайн магазина, и ако за това няма плъгин Ивайло баш програмиста увисва! Познах ли?
Така ли? А портфолиото в темата откъде дойде? Я напиши един имейл до тези сайтове ( които са 2.67% от всички ) и да видим дали не съм писал.Пич, освен аз където ти дадох 30 лева и написа 2 статии за тея пари, не знам друг клиент да си имал
Видях,чак ме хвана яд, че вместо да си гледам празниците,седя и търкам след някакъв бавно развиващ се дето ще ни прави всичките богати тук...аа,сори....специален.Виждаш ли как силно се усеща отсъствието ти. Никакво мърдане от форума и тва е.
Така ли? А портфолиото в темата откъде дойде? Я напиши един имейл до тези сайтове ( които са 2.67% от всички ) и да видим дали не съм писал.
Я напиши един имейл до тези сайтове ( които са 2.67% от всички )
Да, така е. Уча бързо.Старая се. Проблем?Значи, нека да обобщим, както се вижда тук https://www.predpriemach.com/threads/Изработка-на-фирмен-сайт-до-1000лв-Дискусия.59345/ - в средата на 2015-та година нямаш грам представа що е т'ва животно wordpress, и изведнъж след по-малко от година, вече си експерт в 5-6 области, брей мамин златен
Ей Шекспир-е След точка се оставя разстояние Проблема е, че нищо не си научил, както и да е, вече ми омразна, аре бягайДа, така е. Уча бързо.Старая се. Проблем?
Технически грешки се случват. По-лошо е да си неграмотен, не е ли така?Ей Шекспир-е След точка се оставя разстояние Проблема е, че нищо не си научил, както и да е, вече ми омразна, аре бягай
Виж ми темата за Creative Content. Толкова и си запознат, че и проценти ми вадиш.Ивченце, дай го това портфолио бре? Обещавам да спра да те бъзикам, честна дума = )
Че ти не видя ли портфолиото? Писал е няколко статии, това не е ли достатъчно за да го наемеш за да ти направи сайт?Може ли някакво портфолио да получа на лично съобщение ?
Все още не виждам да е вкаран пламтящ движещ се шрифт.Отреагирано е.
Чак толкова не мисля, че в прекалил. Но беше на ръба да го направя. Няма такова чудо от доста време.Все още не виждам да е вкаран пламтящ движещ се шрифт.