$INeed$
Well-Known Member
Активен съм, защото съм го работил някога. Първо ниво съпорт. Все някога, някой от някъде е тръгнал. А ако те интересува, ако има теми за заведения, бил съм половин година барман, като 2ра работа, преди това като тинейджър съм редял капачки. Ако нещо друго те интересува за моята персона питай. И все още се интересувам от определени неща. Имам и приятели в тази сфера. Странно, че не си съгласен с класацията, защото масово е такава настройката. Но трябва да се интересуваш малко, за да имаш поглед, който да се приближава до истината.Винаги си много активен из тия теми, та ми е интересно на какво ти се базира мнението?
Правиш техническа поддръжка на сайтове на споменатите хостове или на бира си подочувал от колеги/приятели?
ПП: За протокола: не съм съгласен с класацията ти
Само не разбирам, защо е добавен GoDaddy, или чакаме да ги хакнат 3ти път за една година и тогава да се махне от списъка.
Ще си изненадан колко мои познати дундуркат клиенти (предимно чуждестранни), които сами са си купували хостинг и домейни и масовката са GoDaddy, Bluehost, Namecheap, Hostgator. Със зъби и нокти се борят с тях, за да ги махнат от там, но нали.....щом работи, не пипаш.